fredag den 15. november 2013

Jeg kan ikke tåle at blive gammel..

Sådan føles det i hvert fald! Jeg fyldte 21 i lørdags, og jeg har simpelthen ikke kunnet hænge sammen lige siden. Ikke at det som sådan har noget med alderen at gøre, for 21 generer mig på ingen måde. Jeg havde bare så travlt op til med studie, kæresteri, middag for syv og familiemiddag på selve dagen, og så lige lidt arbejde ind i mellem det hele. Jeg er simpelthen så træt, og har haft så lidt energi lige siden. Det er naturligvis også derfor, at der har været så stille herinde på det seneste..
Jeg har ikke været på uni en eneste dag i denne uge, for nærmest hver morgen er jeg bare vågnet op med en trang til at tude over, hvor udmattet jeg er. Og selvom jeg er kronisk træt, så sover jeg bare stadig ad helvede til..

Derfor har jeg nu taget to tiltag, som gerne skulle hjælpe:
 1. Jeg har bestilt tid ved lægen, til at få taget en blodprøve. Forhåbentligt mangler jeg bare nogle vitaminer, for det er dejligt nemt at rette op på. Tak til den moderne tidsalder, hvor alt fås i pilleform :b
 2. Jeg er taget hjem. Ikke til mine forældre, men til min elskede højskole. Det har hele tiden været planen, at jeg skulle herop denne weekend og holde genforeningsfest for de to foregående hold. At jeg så heldigvis har fået lov til at komme herop to dage før er bare en sand velsignelse. Her er så roligt - selv når eleverne larmer. Det er virkelig mit eget lille helle. 


Nå, lad os tale om de lidt sjovere ting ved min fødselsdag! Én af de gaver jeg er absolut gladest for, at denne Lightning Ring fra 6.10 Jewellery, som er designet af Camille. Jeg har været dybt forelsket i serien lige siden det første smykke kom på gaden for en evighed siden, og ønsker mig mere eller mindre alle delene. Det skal nok lykkeds, når jeg en dag bliver rig, men indtil videre passer den super smukt sammen med det geometriske look på mine Mille Rubow ringe :b
Jeg elsker ringens rå kanter og helt simple design. Og så har den også bare en flot symbolik. Jeg ved at Camille selv har ordene "When lightning strikes - strike back" som kernen i designet, hvilket jeg virkelig kan relatere til. Og min indre nørd kan ikke lade være med også at se en smule Harry Potter i den haha. Det gør altså bare en smukkere i mine øjne xD

Jeg fik også en del andre skønne gaver, og jeg viser jer i hvert fald én af dem snarest muligt. Det er delvist en gave fra mig selv og delvist fra alle dem som gav mig kontanter. Og jeg elsker den! (:

6 kommentarer:

 1. Det lyder ikke så godt med din sygdom :/ ... Håber at du bliver rask snarest :) !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke om man kan kalde det sygdom som sådan, men håber i hvert fald at det bliver bedre snart ja (:

   Slet
 2. Det er aldrig sjovt at have det skidt! Og slet ikke når man gerne vil så mange ting. Men ja, det handler om at prioritere - og altid prioritere sig selv først, for det er trods alt dig selv du skal leve med resten af livet! Men det skal nok komme igen. Årstiden hjælper ikke ligefrem på det hele hellere.
  Men er glad for, at du har fået dig nogle flotte gaver! Og jeg glæder mig over, at du har brugt de penge vi gav dig fornuftigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert også det jeg har forsøgt mig med i denne uge. Og har også fået den dårlige samvittighed ned på et minimum. Men ja, jeg håber helt sikkert, at det snart bliver bedre. Det er ulideligt at sidde med alle de her gode idéer, og bare minus energi til at føre dem ud i livet..

   Pengene er helt sikkert brugt på den bedste måde, og jeg er glad for at I gad støtte på den her måde! Tror bestemt også I vil mene, at pengene er godt brugt, når I får resultatet at se :b

   Slet