onsdag den 22. december 2010

Hold my hand

På trods af at det efterhånden er ved at være længe siden han døde, så betyder Michael Jackson stadig meget for utroligt mange mennesker. Personligt har jeg et utal af minder knyttet til den mand, og lige meget hvilket humør jeg er i, så er der altid en MJ sang som passer til.

Der er nu kommet et helt nyt album fra ham, baseret på optagelser af sange som aldrig er blevet frigjort, og som er blevet færdiggjort af andre kunstnere. Nok er det at malke succesen, men det varmer stadig at høre hans stemme igen.
Hold My Hand er første single, og her er det Akon som hjælper til på de manglende vokaler. Må indrømme at der nok er for meget Akon og for lidt MJ til min smag, men det er jo af gode grunde svært at ændre forholdet. Musikvideoen herunder er også meget rørende, sad jo nok endnu en gang med en lille tåre da jeg så den første gang, specielt med klippene af MJ selv - eneste kritik er at der gerne måtte have været nogle flere af dem..


Hvad synes i, både om videoen, og om princippet i at der stadig udgives meget efter hans død? (:

2 kommentarer:

  1. Hmmm, synes ikke sangen eller videoen er noget specielt, det er ikke dårligt, men heller ikke over gennemsnittet og noget man ikke har hørt før.. Og (det siger nok mest om mig) så har jeg altså virkelig svært ved at høre hvornår hvem synger.. Og lige som en sidste kommentar, så synes jeg sgu at det er lidt mærkeligt at de udgiver ny musik efter han er død - især hvis de bare i dem alle sammen har fået nogen hvis stemmer minder så meget om hans som i det her tilfælde, til at synge i stedet for (det ved jeg jo så heller ikke om de har, da jeg kun har hørt det her nummer..) Men det kunne da være meget nice med noget mere duet-agtigt-noget..

    (Monster-kommentar, I know - men du bad selv om det ;)

    SvarSlet
  2. Det er nogle steder svært at høre forskel på dem ja, men når MJ skinner igennem er det fantastisk (:

    Og nu kiggede jeg lige bagsiden af coveret igennem den anden dag, det er ikke alle sangene som har flere kunstnere på, størstedelen er bare MJ himself. Aner heller ikke hvordan resten lyder, men vi må vel bare vente og se :b

    SvarSlet