onsdag den 9. februar 2011

Narcissus #2

Som en fin lille apropos til mit forrige indlæg vil jeg her snakke lidt mere om mig selv, via en hyggelig lille blogleg. Den går ud på at jeg linker til Liv fordi det var hende som sendte den videre til mig, derefter fortæller jeg 7 sandheder om mig selv, og til sidst sender jeg den videre. Da alle dem jeg ved læser min blog fast allerede har lavet den gider jeg ikke sende den tilbage til dem, så i stedet vil jeg opfordre alle der tilfældigvis kommer forbi, til at smide en kommentar og selv lave legen, så smider jeg et link til jeres blog herind, og sådan starter vi lidt mere trafik hehe (:

Og så til sandhederne:
 • Jeg er på det seneste blevet bidt af en gal gymnast og kan slet ikke slippe det. Det fascinerer mig mere og mere, jeg elsker det og ville ønske jeg kunne bruge mere tid på det, og det piner mig en lille smule at jeg ikke kan gå til det næste år..
 • Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv og kunne sagtens finde på at troppe fuldstændigt overdressed op i skole hvis ikke det var fordi det ville virke underligt, og der trods alt skal være forskel på hverdag og fest. 
 • I samme note kan jeg slet ikke forstå folk som ikke gider gøre bare lidt ud af sig selv. Det er så kedeligt når folk bare er ligeglade. Selvfølgelig skal vi ikke alle overdrive lige meget, men slår en lille smule dig ihjel? (:
 • Anser faktisk mig selv som et relativt optimistisk menneske, jeg har bare et voldsomt temperament som gør at jeg slet bliver negativ over andre. Dét kombineret med det faktum at jeg er en uhelbredelig pleaser betyder at jeg altid lader mine aggressioner gå ud over andre, så jeg kan undgå at såre nogen, og dermed bare irriterer andre. Sorry! (:
 • Jeg synes selv at jeg tit får mange gode ideer, men idet jeg har så godt som ingen vilje er det utroligt sjældent at jeg rent faktisk får bare halvdelen realiseret - også her på bloggen. Derfor forsøger jeg lidt at adoptere Theas ide med to-do-lister, og på den måde få lidt mere struktur på det hele. 
 • Jeg er et manisk ordensmenneske og overvejer ofte om jeg mon ikke rent faktisk har en smule OCD. Kan huske at jeg selv tilbage i folkeskolen lagde mine bøger i størrelsesorden i tasken så de var nemmere at finde, og jeg gør det stadig..
 • Jeg har ændret mig ekstremt meget over de sidste tre år, synes selv det er til det bedre, og tror næsten udelukkende at jeg kan takke mine fantastiske veninder for den udvikling jeg har oplevet. Jeg er utroligt heldig at have jer, og kan slet ikke forestille mig livet uden jer længere (:
Han har intet med indlægget at gøre, synes bare en blog er kedelig uden billeder xD

2 kommentarer:

 1. Det med bøgerne har jeg da også altid gjort, bare sådan helt automatisk? :p

  SvarSlet
 2. Ja det har jeg jo så også, men folk har virkelig givet mig de underligste blikke for det :b

  SvarSlet