mandag den 20. juni 2011

pre-student

Ja, der er ikke nogen pointe i at prøve at benægte det længere. 99,9 % af ALLE mine tanker involverer på en eller anden måde det faktum at jeg bliver student I MORGEN!! Der er i skrivende stund præcis 12 timer til jeg må plante huen på toppen af mit hoved, og jeg kan virkelig slet ikke vente. Min verden er relativt meget delt op i "før huen" og "efter huen" lige nu, har svært ved at tænke længere frem end til kl. 11 i morgen hehe (hvilket gør det ekstremt svært at organisere alle de events jeg har gang i :b)

Men nu var det ikke morgen det skulle handle om, men derimod i dag. Jeg har, ud over at læse færdig, været afsted og fejre min veninde som fik hue på i dag, og den er seriøst smuk! Hun var virkelig flot med den på..
Eftersom de næste par dage hovedsageligt kommer til at foregå i forskellige kombinationer af rød/hvid og meget feminint tænkte jeg at jeg ville prøve noget andet i dag (inspireret af den evigt skønne Camille) og dermed røg min lillebrors sweater på. Syntes faktisk at det fungerede meget godt (i hvert fald bedre end på billederne, men bedre end ingenting right?), men i morgen står den på kjole hehe.

Sikke en smøre det endte med at blive det her (nerverne taler en smule), vi ses på den anden side af huen gutter xD

3 kommentarer:

  1. Hvem af dine veninder fik hue på? :)

    SvarSlet
  2. Astrid, ret sikker på at du også var inviteret hehe? (:

    SvarSlet
  3. Aaaaah. Jeg kunne bare ikke lige komme i tanke om hvem det var. Haha :D

    SvarSlet