torsdag den 8. november 2012

Jeg lever stadig...

Min søster og mig sammen med James Bond til præmieren på Skyfall (:
Hvor fanden blev den sidste halvanden måned af? Jeg synes nærmest lige jeg har postet mit portræt af Camille, og så kan jeg da godt huske at der har været et par "hmm, jeg skal også huske at blogge"-episoder, men halvanden måned?!
Det eneste jeg kan sige er, at jeg har haft vanvittigt travlt med studiet. Det er godt nok hårdt, det må jeg indrømme. Jeg elsker det, og jeg er stadig lykkelig over at være kommet ind, men nøjh hvor er det hårdt..

Men! For nu lige lynhurtigt at samle op, har jeg siden sidst: været ude og bowle, været på pubcrawl, hørt Mike Sheridan, spillet pool og forelsket mig i Gajols Granatæbleshots, været til grillhygge på grænsen af oktober, været til årsfest på uni, været til homofest, set Looper, været hårmodel for Wella, meldt mig ind i festudvalget, haft nyhedsdøgn, været til indflytterfest i Haderslev, været til midnatspræmiere på Skyfall, været til Halloweenfest, holdt Jern Henrik fest på Medietorvet, været til koncert med Turboweekend, holdt J-dag i Svendborg, drukket mig fuld på en sømands regning til klokken seks om natten, meldt mig ind i Fitness World (og brugt det!), fået fjernet to modermærker og bagt kage.
Og det er helt uden at tælle det skolemæssige med, så mon ikke I kan tilgive mig? Har trods alt haft bare lidt travlt hehe. Skal i hvert fald nok prøve at tage mig sammen igen nu.

Nå ja, og i morgen fylder jeg så 20 o_O

I am still alive! I have no idea where the last month and a half went, but I've just been so crazy busy with a ton of work at school, and a bunch of things I probably shouldn't have done :b
I'll try and get this thing up and running again now.

Oh, and tomorrow I turn 20!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar