torsdag den 15. august 2013

Livets små glæder

Når man er så velsignet, at livet er fyldt med små glæder, så skulle man da være et skarn, for ikke at dele det.
Rigtigt mange bloggere laver regelmæssigt en opsamling af små ting der gør dem glade, og eftersom glæden altid smitter, vil jeg da også lege med. Planen er dog ikke, at der skal være noget som helst system i det, men at det bare skal komme, når jeg har noget at dele. Så kommer det lige fra hjertet :b
Der er bare et eller andet over sommerbyger, som altid gør mig i godt humør, og det gjorde bare min uge lidt bedre, at starte den med den ene kæmpebyge efter den anden. Mmmh (:
Som nævnt i går, er jeg for første gang i årevis hoppet i rulleskøjterne igen. Snuppede lige en tur mere i dag, og må indrømme jeg var ved at dø af skræk, da jeg kørte ned af bakken til Dalum, denne gang uden min cykel som støttehjul. Kan godt mærke, at jeg ikke er helt så rutineret, som jeg var en gang, men jeg kom da frem i ét stykke, så jeg kategoriserer ikke desto mindre turen som en succes xD
Tidligere på dagen fandt jeg denne gamle frækkert da jeg ledte efter et eller andet. Tror aldrig jeg fandt det jeg ledte efter, men gensynet med min lille røde pung varmede helt ind i hjertet. Det er sjovt, som jeg for et par år siden byttede den ud, fordi jeg følte jeg var vokset fra den, og nu knuselsker jeg den igen allerede ved gensynet.
Vi har mange skønne minder sammen (blandt andet illustreret ved en efterhånden temmelig udvisket autograf på bagsiden), og jeg tror det er på tide, at vi får lavet nogle flere :b
For over en måned siden fik jeg to Brændende Kærlighedplanet af min mor. Jeg har først nu fået taget mig sammen, og begyndt at passe dem ordentligt, men de kvitterer heldigvis med det samme med et væld at smukke små blomster, som pynter så fint i mit lille hjem!
Og så er det forhåbentligt endelig blevet tid, for sagaen om cyklen at ende. Som sagt måtte jeg overgive mig, og bede om professionel hjælp. Som sagt, så gjort og i dag kunne jeg så endelig cykle hjem på min trofaste jernganger igen.
Det kan godt være, at vi har haft vores kontroverser, og hun er efterhånden også ved at være en gammel dame, men det føles nu godt, at have hende hjemme igen (:

Af ekstra glæder i denne uge, har der indtil videre været, at jeg endelig har fået fri fra arbejde, så jeg kan være med til hele mit introforløb. Fest!
Derudover er jeg lige blevet booket som hårmodel for Wella hele to gange i næste uge. Begge dage er godt nok i Jylland, men det giver mig jo bare en god undskyldning for, at være den første til at besøge Thea i hendes nye hybel ;)
Og så er jeg jo så heldig, at være en del af Elevforeningen på min gamle højskole, hvilket betyder at jeg skal derop og byde det nye hold vallekillinger velkommen her i weekenden. Glæder mig til at kommer hjem i et par dage, og føle hele stemningen igen (:

Nå ja, hvis jeg lige må lege teenager lidt, så har jeg teknisk set også månedsdag med min skønne kæreste i dag. Og vi hader ikke engang hinanden endnu. Det er vildt! :b
Det sørgerlige er så bare, at vi ikke har tid til at se hinanden før en gang i næste uge, men sådan er det jo desværre af og til. Vi er nok også lidt for gamle, til at gå op i månedsdage hehe ;)

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker indlæg som disse. Der er intet så smukt som de små glædesfremkaldende stunder i hverdagen.

  Jeg er også ellevild med sommerbygernes trommen på vinduet, smukke blomster og rulleskøjter. Og så er en kæreste-månedsdag altså også altid værd at fejre! (uanset alder).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald endnu en god måde, lige at minde sig selv om, at livet sgu ikke er helt så ringe endda (:

   Jaeh, vi ville egentligt også gerne have gjort et eller andet, men vi havde desværre ikke tid til at se hinanden. Sådan er det, når den ene arbejder om natten, og den anden arbejder i de få timer, hvor den ene er vågen hehe (:

   Slet