lørdag den 31. august 2013

RUStur #2

Det er meningen at håndklædet skal forestille Terry. Ikke helt så vellykket som planlagt hehe :b
Så er jeg endnu en gang hjemme fra RUStur, og sikke en tur det har været!

Vi har tilbragt tre skønne dage i Visby feriecenter, hvor jeg også var sidste år med journalistik. Jeg har på ingen måde tal på, hvor mange gange jeg har måttet forklare folk, hvorfor jeg ikke længere går på jour, men alle har været meget forstående, og så tror jeg muligvis også det lidt var en trøst for en del af dem, da mange også havde overvejet det (:

Jeg tror aldrig jeg har haft så mange succesoplevelser på så kort tid. I tirsdags havde vi casearbejde for første gang, hvor vi i grupper skulle komme med vores bud på relanceringen af Albanis Giraf Øl - og min gruppe vandt! Hvis I en gang i fremtiden hører om begrebet "Giraffic Park" (og det gør I, for de er gået i gang med at videreudvikle det på Albani!) så bare vid, at jeg var med til at udvikle det! VILDT!
Derudover, så kom jeg i den absolut fedeste gruppe på RUSturen, og med vores kombination af skills, fantasi, forståelse af temaet, fantastisk kampråb og ikke mindst ufattelige fedteri for tutorerne formåede vi at vinde årets RUStur på IVK. Oh yeah! Glæder mig så meget, til vi skal inkassere vores præmie (:

Derudover vandt en fra min gruppe også "årets humørspreder" og en anden "årets udklædning" for hendes Cruella Deville. Vil bare lige indskyde, at jeg var meget tæt på selv at nuppe den pris, for min fortolkning af Tintin, som I kan se ovenfor hehe ;)

Jeg har mødt de skønneste og sjoveste mennesker, og glæder mig vildt meget, til vi skal give den gas fra på mandag (:
Eneste minus ved turen? Av hvor har jeg haft mange tømmermænd :b

2 kommentarer:

  1. Sikke dog et fint billede - du er en fantastisk Tintin! ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have. Utroligt besværligt at lave i paint haha :b

      Slet