fredag den 9. august 2013

Ude godt, men hjemme bedst

I får lige en lille billedspam fra Instagram (:
Pakket og klar til afgang!
Giver de andre tæsk i Casino ;)
Nyder livet med Harry Potter i solen
... og hygger med bål og DP (:
Så har jeg igen ramt fastlandet efter et par skønne dage sydpå. Bedre kendt som Langeland ;)
Jeg har været af sted sammen med min nabo, min kæreste og hans nabo i et super lækkert sommerhus i Ristinge, med pool, spa, skøn udsigt og generelt alt hvad du behøver for at nyde livet.

Turen har budt på alt hvad jeg ønsker mig af en tur i sommerhus. Pool'en og spa'et var selvfølgelig super lækre, men for mig har det bedste været timevis med en god bog i solen, lange gåture i smukke omgivelser, sjov på stranden og kortspil til på langt ud på natten. Det er guf for min indre bonderøv/gamle kone/alt det jeg ikke er til hverdag (:

Selvom vi havde vidt forskellige idéer om hvad turen skulle gå ud på, så tror jeg alle har nydt turen. Jeg kunne helt sikkert sagtens have snuppet et par dage mere, men det er nu også meget rart, at være hjemme ved min egen seng og resten af mine ting igen hehe.

Det ville dog desværre heller ikke være en mulighed for mig at blive længere, da jeg står på vej ud af døren igen. Har en lang arbejdsweekend foran mig, som begynder klokken 16.30 i eftermiddag, og med min cykel stadig flad, er det en besværlig affære.
Oven i købet har min kæreste friweekend, og fødselsdag på søndag. Det gør altså ikke en weekend i "kassen" sjovere. Øv altså..
Er det underligt, at glæde sig til mandag? (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar