onsdag den 8. januar 2014

One of those days..

Det har virkelig bare været én af de der dage. En af de dage, hvor 9 ud af 10 ting bare er gået galt, og resten bare slet ikke er gået, som man havde regnet med. Sådan en rigtig øv-dag, som jeg glæder mig til snart er overstået..

Lagde stille og roligt ud. Sov elendigt hele natten. Vågnede for at gå på toilettet, hvilket kæresten ikke forstod. Det endte med en albue i fjæset.. Super, så var vi ligesom i gang. Blev vækket et par timer senere, fordi han skulle op og på arbejde. Forventet. Så ringede min far klokken 7.15, fordi han kom forbi med mit gamle pas, som jeg skulle bruge for at kunne få et nyt inden jeg smutter. Fint nok, det havde vi aftalt, så jeg skyndte mig at hoppe i et par jogginbukser, en trøje og et par klipklapper. Jeg skulle jo kun lige ud i 30 sekunder. Farmand dukker op, jeg får mit pas og pludselig går det op for mig - porten ind til opgangen i min kærestes bygning har smæklås. Og den er lukket! Fuck, det er bare for tidligt på dagen til krise.
Ingen telefon, intet lys i bygningen og en roomie som ikke kan høre dørklokken. Jamen jeg står da bare udenfor med bare tæer i 20 minutter! Heldigvis kom der endelig en mand ud af bygningen som lukkede mig ind, og jeg kunne kravle ind under dynen igen..

Fire timer senere vågner jeg endelig af min koma. Ih nej da, det var slet ikke meningen, at jeg skulle have nået at arbejde på min eksamen her til formiddag. Det må du ikke tro.. Nå, op med mig og i bad og så ud af døren, ned på Borgerservice og få fornyet mit pas. Hvor er min pung? I min kærestes lejlighed.. Flot! Så sender vi da bare lige ham hjem efter passet, mens jeg styrter af sted for at nå min tid. Vi klarede den, og 10 minutter og 776 kroner senere har jeg fået taget et forbryder pasbillede, fingeraftryk og mit nye pas er på vej.

Og slask, så er klokken 18, jeg er nærmest kun lige nået hjem, har ikke fået arbejdet på min eksamen, og har en aftale med mine naboer om aftenen. Og så får jeg da også lige et skidt opkald fra mit arbejde. Og nu sidder jeg i min seng. Komplet kvæstet af en dag, hvor jeg ikke har udrettet andet end en tur på Borgerservice. Jeg føler mig så produktiv..


Wauw, den her dag har været deprimerende, når man ser det på skrift sådan her. HAPPY SIDENOTE!
Jeg er begyndt at lege med tanken om min næste tatovering. Ikke at jeg på nogen måde har råd, men det er nemmere at begynde at spare op, når jeg ved hvad jeg vil have. Vil have noget med en måne. Elsker månen. Den symboliserer en kæmpe styrke for mig. Og den er smuk.
Hvis jeg var rigtigt modig, gik jeg all-in, og fik en måne der inkluderede cheshire katten fra Alice i Eventyrland. Han er sej. Og sjov. Han ville give mig lov til at være tosset og minde mig om at grine af tingene. Og eventyret har altid fascineret mig, fordi jeg ikke forstår det. Og det er heller ikke meningen, at man skal forstå alt, vel?
Men jeg ved stadig ikke, om jeg er så modig? (:

*The end of random rambling*

12 kommentarer:

 1. En tatovering med den der kat kunne være awesome! Er ikke særlig meget inde i Alice i Eventyrland (obviously, når jeg refererer til den som "den der kat"), men har altid syntes at den var nice! Go go go! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, havde faktisk næsten troet, at du ville mene det var for fjollet. Fedt at du kan lide idéen! Har leget med tanken længe, men er begyndt at tage den alvorligt :b

   Og P.S. - hvis du vil låne bogen siger du bare til. Har lige bestilt efterfølgeren hjem også xD

   Slet
  2. For fjollet?? Har du glemt hvem det er du snakker til? xD

   Slet
  3. Ja okay, du har en pointe :b

   Slet
 2. Kender godt de dage, havde en i mandags... :s håber ikke det med arbejdet var for slemt. Hvor skal månen/katten bo? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke noget voldsomt stort, men det kommer til at påvirke min afdeling..

   Med hensyn til dens hjem, er jeg ikke sikker endnu :b

   Slet
 3. Kender godt de der dage. Men sådan nogle skal der være, førend at man også kan have de godt.
  En til tatto? Ja, hvor mon du så vil have den henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Satser på at få en fantastisk dag i dag, som revanche. Selvom det indtil videre er ret svært at komme i gang :b

   Selvfølgelig! Vidste med det samme, at én ikke var nok xD
   Ved ikke hvor den skal være endnu, men overvejer måske lidt omkring kravebenet? Pas, der er mange muligheder (:

   Slet
 4. Åh, suk. Sikke en dag! Jeg håber de følgende dage har været bedre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, de har i hvert fald ikke været lige så slemme, men de har stået på den uendelige eksamensopgave, så det er ikke ligefrem fordi de har været noget at råbe hurra for.. Men jeg er snart færdig, så jeg klager ikke. Særligt meget :b

   Slet
 5. Puha, sikke en dag! Dagen efter kan næsten kun have været bedre ;)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var bedre, men stadig ikke fantastisk. Det er sådan noget, eksamener gør ved en :b
   Men det er heldigvis ovre nu, og jeg er klar til at nyde livet igen i et par uger haha xD

   Slet