onsdag den 9. april 2014

Something new

Kan I huske McFly? De var ret store dengang for... 5? 8? en del år siden. Jeg var ret begejstret. Især for denne her. Den var stor på Boogie Listen i 2006, tror jeg det var!

Nå, men forsanger, Tom Fletcher, er åbentbart blevet voksen siden da. Og har fået en baby. Bum bum. Ikke rigtigt vigtigt. Og så alligevel. For her sad jeg så den anden dag, og lyttede til Cathrine Nissen der sendte Smag på p3, og snakkede om den her video, der bare var blevet delt en trilliard gange. Tilsyneladende ikke i mit netværk, så jeg måtte naturligvis opstøve den med det samme.

Nu ved jeg naturligvis ikke, om I er den del af det netværk, hvor alle har delt den, og I dermed allerede har set og hørt den 10.000 gange. Men hvis I ikke er det, så synes jeg helt bestemt, at I skulle tage og give den en god gammeldags lytter. For det er virkelig et sødt nummer. Og videoen? Åh den er jo noget så bedårende. Et billede for hver dag af kærestens ni måneders graviditet. Så kan man satme pludselig se, hvor meget sådan en baby fylder. Av! Men stadig sødt. Sagt på den mindst skruk måde i verden, tak :b

Sangen hedder 'Something New', og jeg ka' li' den. Jeg er helt sikkert også klar til noget nyt. Ikke baby, jeez no! Jeg skal lige være voksen først. Men måske det er de første skridt mod voksen jeg er klar til så? Har det som om, at jeg skal flytte hjemmefra igen om under en uge. Jeg er meget spændt. Jeg tror som sådan ikke det bliver nemt. Men jeg er klar. Meget klar. Klar til noget nyt: mit eventyr på vores egen lille Filosof. Juhuu (:

7 kommentarer:

 1. Vores egen lille filosof.. Forstyrrende :p

  SvarSlet
  Svar
  1. PÅ vores Filosof. Ikke MED eller andre creepy baby-agtige betegnelser :b

   Et hvert godt hjem har et navn. Vi skal bo på Filosofgangen, så det må vel hedde 'på Filosoffen' (:
   Tror dit hjem hedder 'Børgen'. Det er et godt navn! 'Vi ses på Børgen', 'Thea scorer på Børgen'. Jeg er fan ;)

   Slet
  2. Haha, det var faktisk ikke så meget baby-tingen jeg studsede over - mere bare at filosofferne lige pludselig skulle blandes ind i det :p Og ja, forstod den da også godt, men filosoffer har bare en anden betydning i min verden..

   Hov hov, synes det tog en lidt offensiv drejning lige pludselig. Og taget i betragtning at Livs nye betegnelse for alt og alle er Børge, så bliver det hele bare endnu mere viklet ind i hinanden xD Men ja, der ville da ikke være noget i vejen for "Thea scorer på Børgen" el. "Thea scorer en som lige om lidt flytter ind på Børgen" (!!!!) ;)

   Slet
  3. Filosofferne er da altid velkomne. Tror jeg vil til at filosofere noget oftere :b

   Børge er et godt ord - jeg holder med Liv dér. Drøn øv at jeg ikke kan komme med op på Børgen i morgen ;)
   Er det 'officielt' at han flytter ind, eller stadig bare måske? (:

   Slet
  4. Naaaarj, filosoffer skal man have et underligt had/kærligheds-forhold til.. Pas på med det - det fucker med din hjerne!!
   Ja, det er drøn øv at du ikke rammer Børgen!! Men ja, så vidt jeg ved er det officielt ;)

   Slet
 2. Jeg er DØD misundelig. Jeg vil også flytte sammen med min kæreste NU NU NU!

  Jeg har set videoen, nok også mere fordi jeg læser ekstrabladet.dk sommetider ;) Men den er rigtig fin og vældig vældig sød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Forstår dig sgu godt. Holder vitterligt også øjne og ører på stilke for at opfange om der er noget til jer! Håber snart der dukker noget op til jer (:

   Haha, så er det måske derfor jeg er gået glip af det. Jeg gør mig ikke i eb.dk *jornalistsnob* :b

   Slet