onsdag den 30. april 2014

Summerlovin

Time to get back online! Har været opslugt af flytterod, kæresteliv og sommervejr til op over alle ender og mere endnu. Og jeg har nydt det! Meeeen, jeg har nu også savnet bloggen. Den er min lille baby, selvom jeg ikke altid passer den vildt godt haha. I aften er jeg dog alene i kæmpe hytten: kærestens bedste trøje, stearinlys og Sex and the City. Og regnbuecookies. Hvad mere kan man ønske sig? (:

Nyder sgu livet lige for tiden. Jeg har en fantastisk lejlighed, solbrune ben og fra i morgen skal jeg tilbringe seks dage med det tætteste jeg nogensinde kommer på modellivet. Hvem gider så bekymre sig om eksamenssæsonen, der lurer lige rundt om hjørnet, mens det ulæste pensum hober sig op dag for dag?

Jeg har lige lagt sidste hånd på malingen af den gamle lejlighed, og får fikset tæppet i weekenden. Og så er det ellers goodbye til Sanderum og hello til Centrum. Man skulle tænke at den mest passende Pharrell sang var Happy, men den har vist fået sin spilletid herinde efterhånden. Elsker den stadig, men den gode gamle Hr. Williams har spyttet endnu et hit ud, som jeg simpelthen ikke kan lade være med at danse til. 
Nu hvor vi endelig har fået ordentligt internet i hytten kan jeg slet ikke lade være med at fyre op for alle de nye (kommende?) sommerhits og bare danse rundt i vores kæmpe stue. Fik jeg nævnt, at jeg er vild med den her lejlighed? 

Som Pharfar synger i en af mine andre jeg-skal-danse-til-dem-hele-sommeren-sange: Alt er godt! xD

6 kommentarer:

 1. Godt at høre at du har det godt!!! :) Og fyr lige nogle af de der sommerhits ind på chicks-playlisten ikk'å ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hører lige den der "Alt er godt" for første gang, og elsker allerede linjen "du har fået et par børn, jeg har fået et par øl" xD

   Slet
  2. Jaeh, det er skønt (:
   Mjah, jeg er bare ikke helt sikker på at jeg kan tilgive dig for at have fyrret Basim derind :b

   Slet
  3. Vi skal jo have gang i ESC-stemningen! :p

   Slet
 2. Er ikke rigtig fan af den sang, men Pharell kan man ikke rigtig komme udenom for tiden :)

  Misunder lidt dit liv lige for tiden, det lyder simpelthen skønt og spændende. Glæder mig til at se billeder fra dit show i Tyskerland! :)

  SvarSlet
 3. Det lyder som om du er mega lykkelig, snyd... Haha xD
  Kan også ret godt lide den sang!

  SvarSlet