tirsdag den 16. september 2014

Studiegrej

Jeg har valgt at køre den old school dette semester, og tage noter i hånden. Og så vil jeg forsøge at huske det der med at printe alle de online tekster ud. Det er som om, de bare er lidt nemmere at håndtere på den måde, synes jeg. Så skal jeg bare tage mig sammen og yde en minimal ekstra indsats, før jeg forlader uni. Held og lykke haha.

I den anledning (at jeg kører old school, ikke at jeg skal ydre en ekstra indsats!) har jeg været ude og investere i lidt nyt grej til semestret, som allerede er godt i gang. Jeg hoppede i Søstrene Grene, som bare har alt for mange fine ting lige for tiden og det er virkelig en kamp at holde fokus på kun at købe de ting jeg har brug for. Hvis ikke jeg koncentrerer mig, så kan jeg snildt komme til at bruge en mindre formue derinde haha.
Denne gang lykkedes det dog, så jeg kunne lykkeligt gå derfra, med udelukkende de ting jeg skulle bruge. Wuhuu - kæmpe succes! Eller. Det vil sige... Jeg stod længe og vejede den der klipsemaskine, og vurderede, at der helt sikkert var clips i. Det var der ikke. Damn!

Men for nu at vende tilbage til de ting, jeg rent faktisk fik med hjem, så endte jeg med fem fine kladdehæfter og fem matchende elastikmapper til omkring en 5'er stykket. Billigt og pænt - what's not to like? Jeg er i hvert fald fan. De er af den der lækre kvalitet, som formår at gøre selv de kedeligste noter om undersøgelsesdesign bare en lille smule hyggelige. Og det er helt sikkert nødvendigt for Zzzz!

Her gik jeg så lige og troede, at min lykke var gjort. Det var indtil min veninde valgte at påpege, at det der ene hæfte pr. fag da umuligt kunne række til hele semestret. Dobbelt damn!
Hmm, bliver sgu nok nødt til at besøge de fine søstres butik igen inden året er omme. Er der nogen, der har noget ekstra vilje til overs?

6 kommentarer:

 1. Åh Søstrene Grenes hæfter er det fineste i verden! Jeg ville ønske, at jeg var liiidt bedre til at tage noter i hånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig bare så fine! Jeg synes faktisk, at det giver et bedre overblik, men nu må vi se, når det bliver eksamenstid, om det har hjulpet eller ej haha.

   Slet
 2. Held og lykke med noterne i hånden. Det ville jeg aldrig kunne klare :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes faktisk det går ret fint indtil videre. Og så hjælper det til at holde fokus på undervisningen i stedet for facebook :b

   Slet
 3. Åh de hæfter har jeg også været ude at investere i - SÅ fine!
  Det bliver dog desværre ikke til så meget i hånden - jeg kan slet ikke nå at skrive så hurtigt, som mine undervisere snakker :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fokuserer også meget på kun at notere de bedste guldkorn. Kan selvfølgelig på ingen måde nå at få det hele med, men jeg skriver ret hurtigt, så det har faktisk endnu ikke været et problem at nå det nødvendige (:

   Men hæfterne kan selvfølgelig også bruges til meget andet end kedeligt studiearbejde ;)

   Slet