onsdag den 25. december 2013

Jeg smutter

Om en måneds tid. I et par dage. Og jeg glæder mig!
Hvor smutter jeg hen? Tjo, jeg smutter somend bare et par dage til Berlin med min dejlige kæreste. Intet vildt eller fancy, men nok til at jeg glæder mig sygt meget (:

Er det meget egoistisk, at den julegave jeg er gladest for, er én jeg selv har fundet på? Det er vel en måneds tid siden jeg foreslog ham der bagerfløsen, at vi i stedet for at gå i koma over kæresteagtige julegaver og manglende inspiration bare kunne forkæle hinanden og tage til Berlin sammen. Så det gør vi. Og vi har lige booket rejse og hotel i dag. Det lyder så voksent :b

Rejsen er i virkeligheden bare 7,5 timer med bussen, men hotellet glæder jeg mig til. Vi kom hver især med et forslag, og jeg vandt fordi mit både var billigere og mere lækkert haha. Vi skal derfor bo på DAS Hotel, som ser mega lækkert ud, og har fået ret fine anmeldelser. Det er så vidt jeg har kunnet læse mig frem til også rimeligt nyt, hvilket bare er lækkert i mine øjne.
Lorte billedkvalitet, men lækkert værelse ;)
Jeg har kun været i Berlin et par gange, men min kæreste har aldrig været der (og han kan intet tysk), så det bliver mit ansvar at lege guide. Nogle gode råd Liv? Det er så længe siden jeg har været der, så kan slet ikke overskue hvor det er værd at gå hen og hvad vi skal se. Alle råd, tips og forslag modtages med kyshånd, om du så er indfødt berliner eller bare har oplevet noget fedt på en sviptur (:

Men det er som sagt først om en måned at vi skal af sted. Har lige et par eksamener mere som skal ud af verden, og så skal det times med friweekender og andet godt, men nøjh hvor jeg glæder mig (okay det har jeg sagt tre gange nu haha).
Har også så meget andet godt jeg skal have delt med jer. En opdatering på ugen, resten af mine skønne julegaver, og nå ja - jeg glemte helt at bloggen fyldte tre for præcis en uge siden. Vildt :b

2 kommentarer:

 1. Det bliver så lækkert! Er kun en smule misundelig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det i hvert fald! (:
   Det er okay, du må godt. Jeg var i hvert fald meget misundelig, da I var af sted hehe :b

   Slet