lørdag den 7. december 2013

Nytårskjole

I ved jo nok allerede alle sammen, at jeg er en pyntedukke af dimensioner. Smykker, sko, neglelak - ja selv tatoveringer! Der er tilsyneladende ingen grænser for hvor langt jeg vil gå for at pynte mig :b

En ting jeg ikke helt ved hvorfor jeg bliver ved med at købe er nytårskjoler. Det er jo bare en aften som alle andre? Og jeg vender som regel altid tilbage til de samme fem kjoler resten af året..
Njah, hvem prøver jeg at narre? Selvfølgelig skal den have ekstra gas til nytår! Især i år, hvor vi endelig har besluttet os for at holde nytår sammen - C'hicksne fra gymnasiet. Det er det sjette (!?!?) nytår hvor vi kender hinanden, og dog har vi aldrig fejret det sammen. Før nu ;)
Planerne er stadig nærmest ikke eksisterende, men det bliver godt. Og til så stor en anledning hører altså en fantastisk kjole.
Ladies and gentlemen - I give you my dress for NYE xD
Jules // 499
Igen er det dumt, for vi ved jo alle sammen, at det bliver frysende koldt nytårs aften. Men who cares? Selvfølgelig skal jeg have en kjole, hvor jeg kan vise min skønne tatovering frem. Og så syntes jeg også det var på tide, at jeg for alvor kom med på pallietbølgen. Var godt nok også fristet af den her blå skønhed fra Envii by Clamour4Glamour, men syntes bare ikke lige jeg havde 900,- at smide efter en kjole.
Den her kostede til gengæld kun 499,- fra Nellys egen serie Nly Trend, og som prikken over i'et havde jeg er gavekort på 200,-. Selvfølgelig er kvaliteten en noget anden, men hvis jeg alligevel ikke kommer til at bruge den overdrevent meget går det jo nok. 

Glæder mig i hvert fald til at sige farvel til 2013 - og goddag til 2014 - i selskab med Jules her og mine dejlige damer (:

6 kommentarer:

 1. Det er simpelthen bare løgn! Har INTET at tage på ... Heldig du!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg har tusind forskellige kjoler. Hvad størrelse bruger du? Måske kan vi finde ud af noget, hvis du ikke har råd til en ny (:
   Jeg er et meget ufornuftigt menneske :b

   Slet
 2. Svar
  1. Glæder mig også helt vildt. Det bliver sååååå godt xD

   Slet
 3. Åh, jeg skal også have fundet mig en. Måske jeg snart burde komme i gang?
  Men fin ser den ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der plejer jo nogle gange at blive lidt længere leveringstid her henover jul, så hvis du vil købe en over nettet er det nok en god ide (:

   Tak skal du have. Jeg er også ret glad for den, men er spændt på at se hvordan den overlever natten :b

   Slet