tirsdag den 10. december 2013

Glam i Odense

Jeg har en svaghed. Hver gang jeg ser Sex and the City - om det så er den gamle serie, filmene eller den nye serie - går jeg og drømmer om, at mit liv kunne få bare en snert af den glamour de har. Der er bare ikke helt så meget glamour i Odense..
Men så er det jeg kommer i tanke om en af de mange grunde til, at jeg fik min tatovering. Den skulle minde mig om, at jeg selv har ansvaret for, at gøre mit liv til det jeg drømmer om!

Men, jeg synes jeg har været god til at putte mere glamour ind i mit eget liv, om ikke andet så i små doser. Lidt kvalitetsmake-up her, lidt ægte varer her og hvad jeg nu ellers har kunnet tiltuske mig af lækre sager. Og jeg ka' li' det ;)

Og efterhånden har min kære, fynske hovedstad fået endnu bedre muligheder for glam. Det er lidt gået min næse forbi i et stykke tid, men nu tror jeg endelig jeg er ved at være med. For vi har jo fået en ordentlig røvfuld nye natklubber! I løbet af de sidste tre måneder har vi både fået SlagterietKalas og UBN ONE. Har ikke nået at være nogen af stederne endnu, men mon ikke det kommer på et tidspunkt? (:


Jeg er begyndt at kigge lidt på rent faktisk at lave nogle nytårsfortsætter i år. Nogle der ikke hedder "gå mere i fitness", "spar mere op" og "et eller andet andet der aldrig kommer til at ske på den her måde".
Indtil videre hedder listen:

 • Se pigerne noget oftere. Gerne en gang om måneden. Hvor som helst i landet!
 • Tag ud og spise noget oftere. Oplev nogle af alle de skønne restauranter byen (og landet generelt) har at byde på.
 • Skru ned for teenageturene og prøv nogle flere af det mere "voksne" steder af og til. 
Og det geniale er, at hvis pigerne er med på den, kan alle tre meget nemt kombineres haha. Håber i hvert fald at det kan lade sig gøre, for jeg savner satme mine tøser. Og som Janse selv nævnte så sent som i går, så er det bare ikke altid lige sjovt at tage på et fedtet diskotek, drikke sig hjernedødt fuld og glemme hele natten inden man vågner næste morgen (:
Listen bliver nok længere inden året er omme, men jeg går efter at gøre 2014 til mit glam år xD

4 kommentarer:

 1. Du må altid gerne komme og spise med mig, jeg kender alt for mange restauranter ... u.p.s.
  Men ja, det lyder sgu som nogle fremragende nytårsfortsæt :D INDEED!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er jeg glad for at høre (:
   Du siger bare til, så kommer jeg flyvende (eller bumlende med toget) til mad og voksenfest :b

   Slet
  2. Juhuu! Fornemmer jeg har mig et succesfuldt nytårsfortsæt denne gang :b

   Slet