onsdag den 14. maj 2014

Rise like a Phoenix

Helt ærligt, hvad mere kunne man have ønsket sig af en Eurovision-vinder? Vi har lidt James Bond, lidt ynglingsfabeldyr, verdens sejeste drag og et genialt gimmick. Flere drags der beholder skægget, tak! (:

Okay, så jeg er ikke ved at blive genfødt eller noget, men jeg er i hvert fald ved at stige tilbage til overfladen. Det er farligt det der med at sige, at man er lykkelig, for før man ved af det slår virkeligheden dig et smut i gulvet igen. Pyh jeg har altså haft nogle hårde uger!

Var jo et lille smut i Frankfurt og sidde hårmodel for det danske hold i kategorien Full Fashion. Og hold op hvor var det vildt! Havde aldrig troet, at det kunne være så svært at stå på en scene i en time, men der var adskillelige modeller der var ved at dratte om, og jeg måtte personligt kapitulere til smadrede fødder.
Men nøjh det var skægt at stå og lade som om, at jeg var verdens lækreste menneske. Og da vi kom ned fra scenen var det endnu vildere. Vi gik jo rundt fuldt stylede hele dagen, så hvert andet øjeblik blev vi standset af en hær af mennesker, der ville have taget billeder af og med os. Det var super sjovt, men ikke videre nemt at komme fra A til B i det kæmpe messecenter.
Som en veninde sagde "They made you emo. Again!" :b
Efterfølgende har jeg så også lige været en weekend i København til svigermors 50-års. Mit hår er altså sort i den ene side, og hvidt med 'hakker' i den anden. Så der stod jeg. I yndig sommerkjole, og med Cruella DeVille-hår. Ret spøjst haha. Men svigerfamilien syntes heldigvis, at det var mega fedt, og jeg er faktisk blevet ret begejstret for frisuren nu. Det er rart at have fået lidt råt igen (:

I morgen tager jeg så hjem til mit elskede Vallekilde. Den står på Gl. Elevweekend, og jeg skal på genvalg til Elevforeningen. Forstår I, at jeg har haft lidt svært ved at trække vejret de sidste par uger? Jeg har været så udmattet, men nu begynder jeg endelig at kunne se en ende på det hele igen. Har fået godkendt min gamle lejlighed, og semestrets sidste opgave er netop blevet afleveret. Så mangler jeg bare lige fire eksamener, og så er det sommerferie. Halleluja! Nu vil jeg også gerne snart have mit eget liv igen, tak (:

6 kommentarer:

 1. Det ser for vildt ud!! Og ja, den gode gamle æmo er tilbage :b

  SvarSlet
 2. Igen, det eneste jeg kan sige er at jeres optimisme smitter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt at høre. Det er også meget rart at kunne gå tilbage til de optimistiske indlæg, så lige få et lille skud glæde igen (:

   Slet
 3. Du har haft så meget at se til på det sidste, at jeg er lidt imponeret over at du har klaret det :) Men det er snart ferie!! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har godt nok holdt hårdt, og der er bestemt også blevet prioriteret! Men ja, det føles sgu godt at være ved at være igennem. Og den ferie der bliver fantastisk (:

   Slet