onsdag den 26. september 2012

Anmeldelse - Ted

Sorry, blev nødt til at tage den her med. Fuck den er sjov!

Endte ret spontant inde og se Ted i går, og jeg fortrød på ingen måde! Hold nu kæft den er morsom altså. Der er bare det her fantastiske punchlines hele vejen igennem filmen, som bare er guld værd.
Gider ikke rigtigt gennemgå historien for jer, for hvis ikke I har opfattet hovedtrækkene endnu, må I have gemt jer under en meget stor sten hehe.
Det er en komedie med stort K, men selvfølgelig skal den have sine alvorlige dele også, og jeg synes faktisk, at de fungerede ret godt. Sad at skreg af grin igennem meget af filmen, og måtte af og til stoppe mig selv i at grine for højlydt hehe. Men der var faktisk også dele af filmen, hvor jeg tog mig selv i at være meget tæt på at begynde at græde, og det er altså et godt tegn i min verden :b
Det er selvfølgelig ikke en film, som man bliver et bedre menneske af, men det er satme god underholdning altså! Og moralen i filmen? Don't get stoned with your teddy-bear.. xD

Alt i alt kan jeg kun sige, at I skulle tage og se den, hvis I har lyst til god underholdning og et godt grin. På min skala fra 1-5 får den 4, fordi plottet er utroligt opfindsomt (c'mon, en levende bamse som er totalt fucked på alle måder? Gotta love it!), og fordi den virkelig er sjov (:

Went and saw Ted last night. Seriously, watch it! I give 4 on a scale form 1-5 for it's originality and great humor xD

2 kommentarer: