mandag den 17. september 2012

Oh shit

Kender I det, når man har en opgavet med deadline kl. 9.00 i morgen tidlig, og man indtil kl. 19.30 i aftes havde glemt ALT om den? Det kender jeg i hvert fald nu..
Var til møde i festudvalget på journalistisk i aftes, da samtalen pludselig faldt på opgaven, og jeg tænkte bare "fuuuuuuck". Aldrig har jeg været så lykkelig over at jeg altid udskød alle afleveringer på gym til sidste øjeblik, så mine improvisationsevner er temmeligts veltrænede selvom jeg ikke har brugt dem længe. Hvem siger at man ikke kan bruge sin ungdomsuddannelse til noget? :b

Men ja, var som sagt til møde i festudvalget i aften. Selvfølgelig skal jeg da være med i det! Tag nu bare vores første møde i aften f.eks. Mødet blev holdt på Sir Club i Odense (bedre kendt som journalisternes officielle hang out xD), hvor vi fik serveret gratis fadøl. Good times.
Generelt blev jeg bare ramt af en overvældende "jeg elsker mit liv" følelse, da jeg cyklede hjemad. Hvordan kan jeg også andet? Jeg bor lækkert, går på mit drømmestudie og har generelt flere muligheder end jeg nogensinde har prøvet før. Jep, livet er sgu ikke helt tosset nogle gange (:

In the middle of a meeting tonight, I remembered that I have an assignment for 9 o' clock tomorrow that I hadn't started. Fuuuuck. But despite that, I still had an amazing night. I just feel so happy today, for no real reason. I feel like my life actually is coming together.
- And yes, I finished the assignment :b

1 kommentar: