lørdag den 11. maj 2013

Going home

Jeg sidder i skrivende stund i lokaltoget fra Roskilde til Holbæk omgivet af en svag aroma af urin. Det er dagens andet tog, og der mangler stadig et + to kilometer i bil før end jeg er fremme.
Min krop knirker skræmmende meget på grund af for meget bowling og dans, ni timers arbejde i går og kun fem timers søvn i nat. Stod alt for tidligt op og, og er egentligt ret sulten. Og nå ja - så er jeg ved at sprænges af glæde!!

Jeg skal endelig tilbage til min elskede højskole, som jeg har savnet ubeskriveligt meget de sidste mange måneder. Min højskoledepression vil ingen ende tage for tiden, og jeg er sikker på, at et enkelt døgn på ingen måde er nok, men jeg glæder mig så uendeligt, åndsvagt meget til at se alle de skønne mennesker igen!
Selvom jeg elsker mit liv derhjemme, og egentligt er okay pænt tilfreds med tilværelsen for tiden, og selvom livet ikke altid var en leg mens jeg gik på Vallekilde, så var det stadig uden tvivl de bedste seks måneder i mit liv.
Jeg havde jo aldrig forestillet mig, at livet også kunne være sådan. Hvis jeg fik chancen ville jeg glædeligt gøre det hele om igen på et splitsekund!

Og hvad kan I bruge den her glorificerede ramblen til? Ikke rigtigt noget, andet at jeg håber bare en snert at min lykke lige nu kan gøre jeres dag bare en anelse bedre. Jeg skal tilbringe en dag i mit eget lille paradis (:

2 kommentarer:

  1. Hvor sødt :)! Håber du får en fantastisk dag!

    SvarSlet
  2. Det er dejligt for dig. Håber du får det hammer sjovt! Og glæder mig til at høre om det, når du kommer hjem igen.

    SvarSlet