søndag den 19. maj 2013

Eurovisionnight

Hold nu op for en folkefest i Danmark i går! Og det fedeste er, at det bliver endnu vildere næste år ;)
Bare så alt er på det rene - hvis du nu har gemt dig under en kæmpe sten det sidste døgns tid - SÅ VANDT VI DET EUROPÆISKE MELODI GAND PRIW 2013!!! xD

Det skønneste selskab man kan forestille sig på en Eurovisionnight (:
Efter at have planlagt det mere eller mindre siden sidste års finale, blev det endelig tid til en skøn tøseaften med lækker mad, flotte kjoler, god musik og dansk sejr!
Alle der følger mig på Instagram og Twitter har nok været ved at brække sig det meste af aftenen, men vi havde seriøst en fest ud over alle grænser, så I får også lige mit billedspam her - bare fordi det var sådan en skøn aften (:
Simpel, men lækker forret (:
15 år gammel rødvin. Så føler man sig voksen og sofistikeret. Mums!
Skøn og krydret hovedret
Og massere af frugt til dessert!
Smukke Emmelie der imponerer hele Europa! 
Sejren var officielt i hus, og Asti'en blev åbnet ;)
Som inkarneret Eurovisionfan var det et kæmpe øjeblik at høre Only Teardrops vinde stort efter sidste års ydmygelse. Har sjældent været så nervøs, som jeg var under pointgivningen i går. Vi sad konstant og knugede hinandens hænder, og jeg vil med det samme gerne sige undskyld til hele Skibhuskvarteret for vores mange udbrud. Det var bare utroligt svært at styre vores begejstring. Især da det blev meldt ud, at vi havde sikret os sejren. Tror muligvis mine naboer (som var 5,5 kilometer væk) kønne høre os. Det var så fedt!

Selvom der har været meget negativitet over sejren fra de mere kyniske mennesker derude, så glæder jeg mig allerede som et lille barn til næste år. Opsparingen er officielt gået i gang - vi SKAL af sted til det show!

Og lad os så lige tage den én gang til.
Dansk bidrag, europæisk vinner, intet mindre end skøn. Emmelie de Forrest - Only Teardrops

4 kommentarer:

 1. I gik amok på instagram... Men jeg elsker jer, og ville ønske jeg kunne have været der :)! Skal så meget med næste år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ups? (:
   Vi savnede dig mega meget! Thea og dig får slet ikke lov til at slippe næste år - bum. Det bliver en kæmpe fest xD

   Slet
 2. Det var så hyggeligt! :-) Lige indtil jeg fik for meget at drikke. Husker knap nok at vi vandt. Men super tak for at holde mig med selskab :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var mega hyggeligt, og det er i hvert fald en aften vi andre aldrig glemmer ;)

   Slet