tirsdag den 17. september 2013

Det ikk' så ring' endda

JBL høretelefoner
Jeg indrømmer gerne, at det sjældent er med den store stolthed i stemmen jeg siger, at jeg arbejder i IKEA. Ikke at det ikke er en ganske fornuftig kæde, for de står sådan set for rigtigt mange gode værdier og sådan. Nej det bunder nok mere i, at det absolut intet har at gøre med, hvad jeg drømmer om at lave, når jeg bliver voksen.

Men så er det jo mere godt, at de af og til minder os om, at det er et ret godt sted at arbejde. De giver os jævnligt slik, der er altid kage om fredagen (ja, sådan noget tæller i min verden :b) og da vi i sommerferien havde den store vandskade, kunne man virkeligt også bare mærke, hvor engagerede folk var i deres job.
Og så var der jo lige årsfesten her i lørdags. En hel aften med lækker mad og gratis drikkelse? Jo tak. Kåring som Årets Varehus for andet år i træk? 2xJo tak Årsgave? 3xJo tak! :b

Vi fik valget i mellem otte ret vilde gaver - blandt andet en Nespresso kaffemaskine, Georg Jensen skåle, spillet TimeOut og en hel masse andet.
Jeg endte med at vælge de meget farverige, men super vilde hovedtelefoner ovenfor fra JBL. Jeg har i lang tid gerne ville investere i et godt par, men da de står til en markedspris på lidt over 1.000,- har jeg bare ikke kunnet få mig selv til at smide så mange penge efter dem..

Nu har jeg jo af gode grunde ikke kunnet teste dem endnu, men skal helt sikkert nok vende tilbage med en lille anmeldelse af dem. Indtil da, vil jeg bare glæde mig som et lille barn, til at få min gave :b

2 kommentarer:

  1. Omg hvor nice, tillykke :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak tak. Glæder mig sygt meget til at få dem allerede :b

      Slet