lørdag den 1. marts 2014

Livets små glæder #4

Nu endte det hele jo i en ret pessimistisk smøre sidst, så som et modangreb til negativiteten og en hyldest til foråret (velkommen marts!!) får I her et udpluk af de små ting jeg går og glæder mig over i hverdagen lige for tiden (:

 Nyt træningskluns så jeg kan føle mig en lille bitte smule lækker mens jeg sveder som et svin på løbebåndet ;)
Og når træningen så bliver efterfulgt at mega lækker salat med laks og granatæble, så bliver det vel ikke meget bedre? (:
 Det skulle da lige være, når træningen bliver efterfulgt af te, kiks, avislæsning og D-vitaminer i solen xD
 Koncert til en 50'er? Jo tak, det brokker jeg mig da bestemt ikke over (:
Og så de fineste lyserøde tulipaner til en 20'er fra Netto. Når nu kæresten ikke kan finde ud af det, er det godt man kan selv (:

Der er stadig tonsvis af skønne små ting i min hverdag, og jeg nyder hver og én af dem. Nyder også og solen generelt kigger frem lidt oftere, mine hyggelige og skøre serieaftener i kollektivet, min forbedrede kondition, udsigten til snart at finde en lejlighed sammen med min kæreste som bare bliver vores og meget meget mere. Tror jeg er klar til at lade de positive ting fylde mest i hverdagen igen (:

6 kommentarer:

 1. Åh, rent lykkeindlæg. Det er så fint at trykke pause-knappen i bund og lige fokusere på alle hverdagsglæderne i forbifarten. Der er jo netop så mange af dem!

  Og åh, tulipaner spreder bare evig lykke. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har altid ment, de var de gladeste blomster i verden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sgu vigtigt at gøre det en gang i mellem. Ellers er der jo nærmest ingen grund til at gøre noget ud af hverdagen, hvis der ikke er nogen der værdsætter der (:

   Du har ret. Men i tæt konkurrence med de øvrige forårsblomster. Og solsikker! De spreder altså også bare glæde (:

   Slet
 2. Dejligt indlæg, bliver selv lidt positiv af det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt bestemt også dét der er formålet. Hvis jeg kan sprede en lille smule glæde er min mission fuldført ;)

   Slet
 3. Det lyder som nogle dejlige positive ting. Og dem må man ikke glemme at fokusere på. Og positiviteten spreder sig ofte hastigere, når solen igen skinner på himlen. Hurra for det :)
  Og glæder mig til at høre om jeres lejligheds-eventyr. Vi bliver alle sammen så voksne lige pludseligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er simpelthen så skønt, at solen har besluttet sig for at lege lidt med os igen. Den har været savnet! (:

   Glæder mig også til vi finder noget. Desværre afhænger det hele bare af Bjørn lige for tiden, og han har sjældent travlt med at få fingeren ud, så jeg frygter det kan få lidt lange udsigter, selvom både Martin og jeg ville være klar til at gøre det i morgen.. (:

   Slet