lørdag den 29. marts 2014

En speciel anledning

... kræver en speciel kjole. 

Jeg er blevet inviteret til min svigermors 50-års fødselsdag her til maj. Det synes jeg sgu er ret fint taget i betragtning, at kvinden har mødt mig én gang. Og endnu vildere er det, at hun har inviteret mig med ud at rejse til sommer!
Så synes ligesom jeg skylder hende at dukke op med stil (selvom hun umuligt kunne have valgt en værre dato - 10. maj! Helt ærligt..). Derfor har jeg tilladt mig selv, at jeg godt må købe en ny kjole til anledningen. Også selvom pengene nok kommer til at sidde lidt stramt nu her med flytningen.. 

Kriterierne er derfor: billig, fin, passende (kender stadig ikke familien særligt godt, så skal se anstændig ud!) og sommerlig. Ikke noget sort og råt i denne omgang. Lyst og luftigt er nøgleordene i denne omgang. Så jeg blev noget begejstret her til aften, da jeg ved et tilfælde faldt over mærket Closet på Zalando, som mere eller mindre passer alle kriterierne. 

Jeg har derfor begrænset feltet til disse fire:
Hvid 289,- // Blåt mønster 499,- // Navy 499,- // Beige 549,-
Fordelen ved den hvide er, at den er virkeligt billig, men der går nok bare lidt for meget konfirmand i den. Og jeg tror ikke på, at jeg vil kunne holde den hvid hele aftenen..
Den med det blå mønster, er jeg helt vild med! Mønsteret er bare så elegant, og så har den den fineste udskæring i ryggen, uden det bliver for vovet. Ved bare ikke helt, hvordan det vil se ud med min føniks?
Den navy er bare så smuk. Og de lyse blonder i bunden sikrer på den fineste måde, at den ikke bliver for mørk og tung at se på.
Den beige er ret så perfekt med de lyse farver, men igen er der hele spilde-problematikken + den koster bare lige det ekstra end de andre.. 

Jeg er splittet. Må jeg få dem alle sammen? Njah, tænkte jeg nok..
Hvad siger I? You like? Hvilken er mest 'Skille er sofistikeret og imponerer svigerbasserne'? For det er jo lidt det, der er hele formålet :b

9 kommentarer:

 1. Jeg vil sige enten den mønstrede eller den beige :) Men sørg i så fald for at style den mønstrede, så du undgår farmor-looket xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg kommer hjem fra VM fire dage før, så tror det bliver utroligt svært at overhovedet at opnå farmor-looket :b

   Slet
 2. Den navyblå kjole med blonder er virkelig fin! Og blå klæder dig fortræffeligt, så personligt ville jeg mene, at det var den som du skulle hoppe på :) Eller nok nærmere i.
  Og ja, det er virkelig ikke en særlig god dag, at hun har valgt at ligge sin fødselsdag på! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg var også nået at blive ret forelsket i den, men nu er både den og den beige desværre udsolgt. Holder øje, og ser om den når at komme hjem igen, og ellers må jeg jo desværre finde noget andet :(

   Det er en møgdag, men det tror jeg allerede Martin har fortalt hende hehe :b

   Slet
  2. Åh, det var da ikke særlig godt! Men mon ikke du kan være heldig, at den når at komme back in stock, forinden at du skal af sted.

   Haha, lidt har han alligevel lært af dig ;)

   Slet
 3. Lækkert med en invitation - jeg er tosset med den midnatsblå i retrosnittet.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så skønt! Den er virkelig også smuk, men den er desværre kun tilbage i en str. 42 nu, og jeg har selvfølgelig ikke nået at bestille den, så må på jagt igen. Øv øv!

   Slet
 4. Virkelig fine kjoler du har fundet frem til en fin anledning! Jeg er dybt forelsket i den midnatsblå kjole. Åh, ren kjolekærlighed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, jeg fortryder også inderligt, at jeg ikke var hurtigere på aftrækkeren. Desværre har jeg ikke kunne opstøve den noget andet sted - end ikke på mærkets egen hjemmeside, så tror desværre, at det er helt håbløst. Øv!

   Slet