onsdag den 11. juni 2014

Det er lidt pinligt at indrømme...

... men nu skal det altså frem i dagens lys.

Der er en del punkter, så vi kan lige så godt starte med et, som kan underholde jer en smule undervejs. Burhan G har lavet et nummer, som jeg godt kan lide! Jeg ved ikke hvad det er, men der er bare et eller andet sygt catchy over det her nummer, og så er det ret hyggeligt at høre L.O.C synge. Ja, jeg skammer mig, men det bliver værre endnu..

Pinligt nummer 2: Jeg tog i går mig selv i at kunne relatere til Christiane Schamburg-Müller. WTF?! Jeg kan normalt ikke udstå den kvinde, men det er hovedsageligt på grund af hendes stemme og hendes grin tror jeg. Jeg læste en artikel om hende i Costume, så de to faktorer ikke var der til at genere mig, og pludselig havde hun faktisk ting at sige, der ikke var komplet åndsvage. Jeg er lidt i chok..

Pinligt nummer 3: Jeg har endnu aldrig læst Jussi Adler-Olsen. Ret pinligt for en dansk læsehest/krimielsker som mig. Følte mig ekstremt uden for da Kvinden I Buret havde filmpræmiere, fordi jeg på ingen måde kendte handlingen. Var da heller ikke inde og se filmen, men nu fandt jeg de fire første bøger på tilbud (to bøger for 99,- i Føtex!), så nu går jeg i krig - så snart eksaminerne er ovre. Så kan jeg altid kaste mig over filmen efterfølgende.

Pinligt nummer 4: Jeg ville egentligt havde udgivet det her indlæg i går, men jeg gik i seng klokken 19 i stedet.. Til mit forsvar havde jeg en killer hovedpine, og jeg stod så til gengæld op klokken 5 i morges. Skal til eksamen her klokken 11, og der var lige et par ting der skulle samles op på, så jeg kunne jo lige så godt stå op samtidig med kæresten, når nu han skulle møde 'sent' hehe.

Ja, jeg ved det! Jeg er et pinligt, pinligt menneske, og jeg skammer mig meget.. Kan I stadig lide mig? 

10 kommentarer:

 1. Held og lykke i dag Skille pigen <3
  Synes dog ikke rigtigt de ting er pinlige ...
  Jeg påstår altid at jeg hader krimier når folk snakker om Jussi (hvilket faktisk er sandt, får paranoia).
  Det er pinligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nu også mest ironisk pinligt. Hvis jeg skulle være rigtigt pinlig skulle jeg skrive, at jeg for nylig sov i stuen to nætter i træk fordi jeg ikke turde være alene i mørket efter et exceptionelt uhyggeligt afsnit af Hannibal :b

   Og tak forresten, det gik rigtigt godt (:

   Slet
 2. Haha, den sang er også virkelig god!
  Og CSM er nu også ret klog, men ja. Hun har en irriterende stemme.
  Håber din eksamen er gået godt. Har også selv lige været oppe, og skal bestemt ikke klage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare en ørehænger! :b
   Ved stadig ikke om jeg vil kalde hende klog, men hun er i hvert fald gået fra 0 til 1 stjerne i min bog. Og så en halv for at være gift med Liam. Godt scoret! ;)

   Ja det så jeg. Mega sejt klaret altså!! xD

   Slet
  2. Hvad er dit belæg for at CSM ikke er klog? Hun har en universitetsuddannelse fra CBS, taler flydende fransk, er aktuel med to bøger, har været vært på et af Danmarks største underholdningsprogrammer og har et CV de færreste i hendes alder kan prale med. Om hun er irriterende er vist en individuel vurdering, men jeg forstår ikke hvordan du kan påstå, at hun ikke er klog.

   Slet
  3. Nu påstod jeg jo heller ikke direkte, at hun decideret ikke var klog. Jeg kender stort set intet konkret til kvinden ud over hendes optrædender i Vild med Dans og Live fra Bremen (som jeg vil påstå kræver talent, ikke intelligens), men personligt synes jeg ikke, at det er 'klogskab' hun udstråler på skærmen. Intet ondt i det - hun har sine talenter, og det er jo ikke fordi, hun forsøger at brande sig som hjerneforsker, så det er vel passende nok. Det kan sagtens være at hun ER klog, men det er ikke den del af hendes personlighed hun profilerer sig på, så fra mit synspunkt er det okay, at jeg personligt ikke vil kalde hende klog. Dygtig, hårdtarbejdende og ambitiøs ja, men ikke klog (:

   Slet
 3. Jeg er så meget med på Karma-vognen også! Er normalt hverken til Burhan G eller LOC, så ved ikke helt hvad der lige sker.. Mær-ke-ligt :p Havde faktisk også tænkt mig at blogge den, men må hellere prøve at finde på noget andet nu, hehe..

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, beat ya to the punch! Men er bare god. Det kan ikke beskrives :b (tænk sig at jeg siger det om Burhan G -.-')

   Slet
 4. Haha, åh, hyggeligt indlæg! Jeg har i øvrigt heller aldrig læst Jussi, og jeg kan også sagtens finde på at gå i seng kl. 19, hvis jeg er tilpas presset :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har sidste eksamen her på torsdag, og så kaster jeg mig over Jussi. Er simpelt hen nødt til at vide, hvad det er folk går amok over hver gang :b
   Og jeg er bare så meget B-menneske, så det er som regel om aftenen, at jeg rent faktisk har tid. Men nogle gange vil fysikken bare ikke det sammen som psyken (:

   Slet