fredag den 27. juni 2014

Et lille getaway

Ingen redigering, bare Danmark når hun er smukkest
En af verdens mest idylliske former for afslapning - hængekøje i sommerhus!
Efterfulgt af en anelse mere materialistisk afslapning i hjemmet
Herhjemme begynder weekenden tidligt hver anden uge, eftersom bageren går på weekend allerede onsdag eftermiddag, når han endelig har fri. Så for vores vedkommende har den allerede været i gang i et par dage denne uge, og den har faktisk været ganske dejlig indtil nu.

Vi var som sagt budt en tur i sommerhus af nogle venner, og selvom det endte med at være et noget broget selskab, så var det jo sådan set ganske hyggeligt. Vi fik tændt op i grillen, efter syndfloden af regn var stilnet af, så vi kunne nyde vores hver især medbragte mad. Jeg fik lavet en overraskende lækker form for pastasalat med hjemmelavet tomatpesto (tror jeg jeg vil kalde det) med letgrillede, friske oksebøffer til - mums!
Hen ad aftenen viste vejret sig fra sin smukkeste side, så vi kunne gå en lille tur ned til stranden. Normalt er jeg ikke den pladderromantiske type, men kunne sgu ikke helt lade være med nærmest at blive lidt nyforelsket, da vi allesammen stod der og så på solnedgangen.

Vi tog en enkelt overnatning med, og jeg insisterede på, at vi altså ikke kunne være i sommerhus uden at bade. Så jeg og to af fyrene fandt vores indre viking frem og hoppede i bølgen blå. Hold nu op det krævede overtalelse at tage mig sammen til at komme under, men jeg kom først, og det var i og for sig ret lækkert under overfladen. Vil dog lige give det et par uger, før jeg frivilligt hopper i igen, men nu er årets første dukkert i hvert fald overstået.

I aften har den stået på ren råhygge hjemme i Filosoffen. Sæson 2 af Hannibal er endelig kommet på Netflix, så det skulle lige bingewatches i et par timer med bland-selv-slik, stearinlys og plaskende regn udenfor. Kun afbrudt af den lejlighedsvise fællessang fra overboen, som holder kandidatfest. Meget smukt haha

6 kommentarer:

 1. Fåck, sommeren er altså bare skøn! Alt er bare bedre!

  SvarSlet
 2. Sommer er bare det bedste - det lyder virkelig bare så hyggeligt. Film og blandselv og festlig baggrundsunderholdning er ikke dumt :p

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også. Det er bare tosomhed når det er bedst (:

   Slet
 3. Årh ja, hold kæft Danmark er smuk. Hurra for sommer man!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig lækkert. Nu må der bare godt se at komme noget knald på den sol og varmen, tak (:

   Slet