søndag den 8. juni 2014

Indretning

Jeg tror på, at indretning er vedvarende proces. Den dag man føler sig 100 % færdig, er nok den dag man burde lede efter et nyt sted at bo.
Heldigvis har vi ikke boet her særligt længe, og derfor er indretningen heller på ingen måde på plads endnu. Vi har store idéer, og mange af dem, men tingene begynder efterhånden at falde på plads.

Jeg var faktisk meget bekymret for, hvordan det ville gå. Jeg troede vores smag var mere forskellig, men det viser sig, at min kæreste rent faktisk har stil. Han skal bare lige se tingene først høhø.
Det betyder mere eller mindre, at jeg finder en masse ting, jeg kan lide, viser dem til ham, og hvis han også kan lide dem, så arbejder vi videre derfra, til vi finder et resultat, der passer til os begge.

Meget af det er noget, som kommer med tiden - enten af økonomiske eller praktiske årsager. Men en del af det er vi også klar til nu, og venter bare på at far-chauffør/håndværker har tid til at hjælpe os, for Gud hvor er vi håbløse på egen hånd.. Det ser dog ud til, at det kan lykkes i næste weekend - juhuu!

Det I ser overfor repræsenterer størstedelen af, hvad der kommer til at ske med garderoben og entréen. Vaskeribøjlerne købte jeg i Søstrene Grene før vi flyttede, og der har vi også købt en metalkuffert, som skal rumme sokker, undertøj og andet som ikke kan vises frem. Derudover skal vi faktisk 'bare' have en lang garderobestang på tværs af hele lokalet, et par hylder og et spejl - så det bliver lidt alá dette - og så er vi i vidst i mål med soveværelset for denne omgang.
I entréen skal vi prøve et sjovt projekt, som jeg har drømt om, lige siden jeg så dette billede. Fundablokke stablet som en skoreol. Flot, råt, praktisk og billigt - jo tak! Og så lige et par hylder til at smide diverse nøgler og andet skrammel.

Jeg glæder mig så meget til at få det hele sat op. Tror virkelig det bliver fantastisk. Hvad synes I?

4 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig lækkert! Er personligt vild med spejlet, man kan virkelig se hele sin krop! Thumbs up

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver skønt. Det er dejligt simpelt, men stadig pænt. De gamle har endda på et tidspunkt sagt, at de måske gerne vil give os det i indflyttergave, så det er lidt håbet (:

   Slet
 2. Det bliver smadder fedt. Glæder mig til at se resultatet! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg i hvert fald! Lover at I får resultater hurtigst muligt (:

   Slet