torsdag den 19. juni 2014

Sommerferie!

Kompendie, notesblok og overstregningstusch - de har været mine mere eller mindre uadskillelige følgesvende den seneste uge. Onsdag formiddag blev jeg færdig med eksamen i De Britiske Øer, og senere samme dag fik jeg at vide, at jeg skulle op i Medieteori i dag (torsdag). En uge til at læse op siger du? Selvfølgelig minus weekenden, som naturligvis er reserveret til bunkeren. Jamen jo da, intet problem.
Læste den sidste tekst ret panisk i morges. Eller - den aller sidste fik jeg faktisk aldrig læst. Improviserede sygt meget, da underviser spurgte ind til den haha. Play it cool all the way!

Men det virkede sgu! Var ret sikker på at den var hjemme, da underviser sagde 'nu er det jo ikke en del af pensum, men kan du huske det i arbejdede med sidste år?' Så nu kan jeg officielt sige, at jeg har fået 12 (?!?!?!?!) i blogs haha. Jeg vidste at alt den tid ikke var brugt forgæves! Selvom det ikke lige var en blog jeg personligt kendte, så hjalp det faktisk alligevel, at kende verden indefra. Og jeg må indrømme, at det på en måde også har udvidet min horisont en del. Faktisk ret spændende, når det nu skal være.
Så nu lykkedes det endelig: jeg har slået min rekord, og gennemført andet semester. Stort alligevel.

Men nu har jeg satme sommerferie, og det skal fejres. Har på magisk vis formået at få samlet alle de tøser det residerer på fyn (5 ud af 6 i skrivende stund - wuhuu!), så der skal vidst en enkelt genstand eller to ned. Vi har bare ikke lige noget sted at være, men det finder vi nok ud af. Det løser sig alt sammen, når bare humøret er højt.
Jeg føler mig så klar til at give slip på den knugende stress der har præget mig de sidste par uger, og bare fokusere på den lykke det er at vide, at de næste to måneder er reserveret til at nyde livet, og så en smule arbejde. Tror efterhånden der er et par løse ender i hjemmet der skal samles, og en kæreste der nok føler sig lidt overset, så det må have førsteprioritet. Så snart jeg altså lige har overstået endnu et smut i mit andet hjem aka. IKEA haha.

4 kommentarer:

 1. Åh sommerferie! Det er jo ren verdenslykke, og det er det bedste i verden. Især hvis eksamen afsluttes med et 12tal! Stort tillykke og højt jubelhurra til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er også meget stolt, og nyder allerede ferien i fulde drag (:

   Slet
 2. Åh, jeg fik selv sommerferie i mandags, og det er simpelthen så skønt (og mærkeligt) at få sit liv tilbage så at sige. Jeg har også forsømt hjem, kæreste og mig selv en hel del, så det bliver skønt med ferie. Og tillykke med din flotte karakter! :)

  - Sara // www.sarasskab.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tager overraskende lang tid at vænne sig til, at der ikke længere hænger 300 siders pensum over hovedet på dig. Men det er skønt at vide, at der lige går et par måneder endnu før det bliver et problem igen (:
   Mange tak skal du have! (:

   Slet