mandag den 28. juli 2014

En smule ynk

Det her er vidst et meget godt billede på mit liv lige for tiden - tragisk nok som det er..

Hvis vi lige skal tage historien helt kort, så havde vi været på stranden, og besluttede spontant, at vi da skulle ud og danse om aftenen. Jeg skulle arbejde dagen efter, så forholdt mig relativt ædru. Vi skulle da all-in på dansetur, så Skille hoppede i sine fake Burberry med 13 cm hæl og gav den maks gas.
Det var faktisk en utroligt sjov aften med Shu-Bi-Dua, vin, lækre damer og massere af dans. Vi ender på 90'er bar, hvor min søster og jeg giver den fuld skrue på dansegulvet, da mine fødder pludselig forsvinder under mig. Jeg tager af med knæ, albue og håndled, rejser mig op og danser videre som om intet var hændt. Indtil næste morgen, hvor det gjorde av-av. Så jeg har altså rendt rundt i hedebølge i Prag med en lorteskinne på hånden. Jeg har ikke gidet tage til lægen med den, men er ret sikker på, at den er forstuvet. Det føles som en forstuvning.

For at gøre ondt værre bliver min kæreste syg på vejen derned og med mit immunforsvar var det jo kun et spørgsmål om tid, før han fik smittet mig. To døgn gik der, og så måtte jeg ellers overgive mig til hotelsengen og værelsets velsignede aircondition.

Så spoler vi ellers lige en uge frem til i dag, hvor det endelig er begyndt at gå fremad. Har indtil videre kun brugt næsespray én gang i dag, og kan faktisk næsten holde ud at være oprejst. Kæmpe fremskridt! Håndleddet er dog stadig lort, så det er spændende at så hvor længe dét bliver ved..

Har faktisk ellers en masse spændende i ærmet til jer. Lidt Prag, en masse nyt i hjemmet, lidt test af produkter og andet godt. Men det er mega røv at skrive med den her skinne på, så det må sgu lige vente til energien er på et niveau, hvor den kan kompensere for føreligheden. Men nu har I i hvert fald fået en forklaring på stilheden hehe.

6 kommentarer:

 1. Haha fårk, det lyder ultimativt nederen med sygdom i Prag :S Men godt at du er tilbage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig røv, røv med røv på. Øv hvor var det nedern! Heldigvis var jeg kun lænket til sengen en enkelt dag, resten af tiden var jeg bare sløj, men stadig.. (:

   Slet
 2. Åh, sikke noget! Jeg kan godt forstå, du ynker lidt! æv, æv, æv. Jeg ønsker dig den bedste bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var ikke lige sådan jeg havde håbet at tilbringe årets hedebølge, men det bestemmer man jo desværre ikke selv. Tak skal du have (:

   Slet
 3. Overvej, at få hånden tjekket ved lægen. Sidste år gik jeg rundt på en brækket fod i to døgn, fordi jeg var overbevist om, at den kun var forstuvet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, det kunne være jeg skulle prøve. Selvom jeg har fået at vide, at man slet ikke kan bevæge hånden, hvis den er brækket?
   Skal bare lige have fat i borgerservice, så jeg rent faktisk kan få en læge. Det er ikke rigtigt gået i orden efter flytningen endnu haha :b

   Slet