tirsdag den 1. juli 2014

Udsalgsfælden

Hvorfor er der ikke nogen, der har advaret mig om, hvor godt udsalget er i Odense lige i øjeblikket? Helt ærligt. Jeg gik jo derud, fuldstændig uforberedt. Av...

Så, her den anden dag begyndte min kæreste og hans kammerat at snakke om, at de begge manglede sko og andet godt, så vi blev enige om at gå ned i byen og kigge. Vi skulle jo kun i herretøjsforretninger, så det burde vel ikke være noget problem, vel? Tankeløse jeg foreslår, at de skulle prøve at kigge i Samsøe & Samsøe. God idé, ind med os.
Tre skridt inde i butikken kigger jeg til venstre og SMASK! Der står de så. De smukkeste stilleter jeg længe har set! Fornuftigt hælhøjde, smuk grå farve og sat ned med 50 %. Ja, så var der jo ligesom ikke noget at gøre. Især når man tænker på, at jeg det sidste halve års tid har smidt så mange fuldstændigt nedslidte stilletter ud, at jeg ikke længere havde nogen neutrale mørke tilbage.. Så jeg havde jo egentligt ikke noget valg.

Jeg går glad og tilfreds ud af butikken, og hvad sker der så? Jo, jeg laver da bare præcis samme nummer én gang til. Vi går ind i Butler Loftet (og her vil jeg gerne lige indskyde til mit forsvar, at jeg aldrig har været derinde før. Jeg troede seriøst,at de kun havde herretøj! Seriøst, hvem har nogensinde hørt om en kvindelig butler?! Der var jo decideret minus på forsvar..), og lige overfor døren hænger selvfølgelig den Moss Copenhagen buksedragt, som jeg har sukket over i over et år, i min størrelse og sat ned fra 450 til 200 kroner. Ahmen helt ærligt? Så den måtte jo så også med hjem..

Tror det er godt, at vi får løn tidligt i IKEA, men det må vidst også være nok udsalgsshopping for mig i denne omgang. På den positive side, så har jeg nu det perfekte outfit, til når jeg senere på ugen skal ud og spise med damerne. Og jeg slap virkelig billigt, i forhold til originalpriserne! Så i bund og grund er det vel egentligt en win-win, ikke?

4 kommentarer:

 1. Haha. Det er hvad der kan ske ;) Og nogle gange må man gerne. Især når det er til billigere penge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så sandt som det er sagt. Så længe det ikke tager overhånd! Så nu vil jeg låse mit MasterCard inde :b

   Slet
  2. Hahahaha. For det hjælper helt sikkert ;)

   Slet
  3. Tja, det er jo ikke alle der kan deres kontooplysninger udenad :b

   Slet