lørdag den 2. august 2014

Kvinder og deres ben

Eller generelt bare kvinder og vores udseende. Det tror jeg roligt, jeg kan sige, at vi går meget op i uden at fornærme nogen. Men her om sommeren synes jeg især det er benene der får meget opmærksomhed. Nu har vi endelig chancen for at vise dem frem, og så gælder det bare om, at få dem til at fremstå så perfekte som muligt!

En af de ting, som ikke tæller som perfektion i de fleste kvinders øjne, er hår. Lange eller korte, lyse eller mørke. Det er lige meget, de skal bare væk, og dét gerne så effektivt som muligt.
Jeg har siden barns ben været velsignet med min fars hårvækst. Det betyder at jeg altså bestemt ikke kan slippe af sted med kun lige at tage skraberen en gang om ugen. Af og til har det føltes som om, at jeg knapt nok har kunne nøjes med en gang om dagen. Suk, siger jeg bare..
Gennem min teenagetid har jeg naturligvis forsøgt forskellige alternativer min trofaste skraber. Jeg prøvede blandt andet det der utroligt kemiske hårfjerningscreme, som lidt virkede som død på tube, men som alligevel ikke formåede at fjerne hårene med videre succes. Jeg prøvede naturligvis også hjemmevoks, men det var umiddelbart heller ikke noget at råbe hurra for.

Derfor var jeg ret begejstret, da Rikke for et par måneder siden gav mig muligheden for at teste Veet Easy Wax gratis, i et forsøg på at give mig en bedre opfattelse af hjemmevoks. Nu har jeg fået afprøvet den et par gange, så jeg vil da gerne lige dele mine erfaringer med jer.
Kort fortalt er det hjemmevoks, som man kender det, her bliver voksen bare varmet til den rette temperatur for dig, og så skal du selv rulle den på benet. Relativt let, det fleste steder. Jeg ved dog ikke med jer andre, men jeg er altså ikke skide fleksibel, så det er pænt svært at komme ordentligt til bag på benet. Men med lidt asen og masen kan det altså lade sig gøre.
Som sagt har jeg en ret aggressiv hårvækst, så jeg ved ikke om det her er specielt for mig, eller det er sådan generelt, men ud fra min erfaring skal man altså ikke forvente sig, at benene bliver 100% hårfri af det her. Jeg vil sige, at voksen nok tager omkring 85%, så du skal i gang med skraberen alligevel.

Jeg blev faktisk ret skuffet i første omgang, for jeg syntes det var ret meget arbejde for så lidt. Men miraklet opstod i ugerne efter! For det første fik jeg absurd bløde ben. Uhm, jeg kunne slet ikke lade være med selv at røre ved dem hele tiden. Og for det andet, så havde det vitterligt en effekt på hårene der kom ud igen. De var så fine og bløde, at de slet ikke generede mig, på trods af at jeg ikke havde barberet benene i godt og vel tre uger. Det er altså ny rekord, kan jeg afsløre!

Jeg havde ellers sådan håbet, at jeg kunne få lov at brokke mig over produktet, og sige at det bare var noget opreklameret bras. Men alt i alt fungerer det faktisk, og jeg tror det kan gå hen og blive en anelse vanedannende. Voks en gang om måneden, og så lige gå efter med skraberen efter behov. Det er sgu okay, og det daglige bad bliver bare så meget nemmere! Gad vide om det mon vil kunne ses på vandregningen haha?

2 kommentarer:

  1. Nice! Er også godt træt af, at hårene vokser så sindssygt hurtigt ud igen, så det kunne være at dette var en reel mulighed :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes i hvert fald at det har fungeret overraskende godt for mig, men det kræver jo en smule arbejde (:

      Slet