søndag den 3. august 2014

Lidt om livet

Jeg tager bussen på arbejde i dag. Jeg tør simpelthen ikke andet, efter at jeg var ved at blive kørt ned TO GANGE i går, alene på vej derind. Først var det en skraldespand, som vinden havde fået fat i. Den fløj hen over cykelstien og ud på kørebanen. Som det gode menneske jeg er, rykkede jeg den ind på gårdspladsen igen. Det var et ret ømt syn, for min cykel har intet støtteben, så jeg var nødt til at holde den i den ene hånd, mens jeg trak skraldespanden med den anden. Pluspoint på karmakontoen, ikke?
Det var der en billist som ikke mente. Jeg skulle over det sidste kryds før mit arbejde. Der var rødt, så jeg trillede stille og roligt, og trak ud midt på den bane jeg kørte i, så billisterne vidste at jeg skulle lige over, og ikke til venstre. Men billisten her ville altså foran mig, og højst ti meter fra stoplinjen kører han så tæt op af mig og lige ind foran mig med fuld fart. Jamen tak for at give mig et hjerteanfald og nær vælte mig af cyklen, det er da helt i orden. IDIOT!

Så derfor tager jeg bussen i dag. Og fordi det regner. Og det er mega svært at cykle med et forstuvet håndled. Og jeg er ret sikker på, at min cykel er ved at være flad, og jeg gider ikke pumpe den. Så doven er jeg bare haha.

Nå, men jeg ville sådan set bare lige vise jer de her billeder jeg fandt, fra da vi holdt tøsefødselsdag for min veninde for en måneds tid siden. Vi spiste på Chino's, og så tog hjem til mig til gaver, kage og drinks, før vi tog videre i byen. Jeg havde lavet et lille blåbær tema, men jeg havde glemt at det er muldebær man får herhjemme, så drinken blev ikke pæn som jeg havde håbet. Pigerne brokkede sig dog ikke, og det var stadig pænt, så jeg tror det gik.
Jeg brugte en evighed på at bage denne Cheesecake-brownie med "blåbær", og den var ret fantastisk, hvis jeg selv skal sige det. Vi spiste i hvert fald til vi skammede os, og så spiste kæresten og jeg resten dagen efter haha.

Det der med tøsehygge er generelt noget som jeg føler, at jeg får alt for lidt af. Det er som om, at lige meget hvor ofte vi ser hinanden, så savner jeg dem stadig ufatteligt meget, og ville ønske at de kunne materialisere sig foran snuden på mig med det samme. Helt ærligt, hvem drømmer ikke om at se sine veninder lige så ofte, som pigerne gør det i SATC? Men jeg synes nu at vi har været gode til at huske hinanden her henover sommeren, selvom vi alle sammen har haft travlt med livet. Og sidste på måneden stikker vi af til det nordjyske i mere eller mindre isolation. Så burde vi kunne få fyldt lagrene en smule, inden hverdagen tager over igen. Det bliver skønt!

6 kommentarer:

 1. Forfærdeligt med de bilister der ... Og ja, er der noget bedre end tøse hygge? Det tror jeg ikke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det værste var, at han jo endte med at holde og vente foran mig vildt længe. Med åbne vinduer. Og der var bare ingen anger at spore, selvom jeg sad der med mit mest forargede ansigtsudtryk. Røvhul..

   Juryen har talt: nej, der findes ikke noget bedre end tøsehygge (:

   Slet
 2. Glæder mig også åndssvagt meget til Thy :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaeh, det bliver så dejligt! Vi skal totalt meget op og slås om, hvordan man laver mad igen haha :b

   Slet
 3. Det er virkelig aldrig sjovt med bilister der ikke respekterer cyklister! Måske du også skulle have dig en cykelhjelm?

  Jeg har også underskud i mine depoter af tøsehygge. Som i VIRKELIG underskud. Kan ikke vente til Thy og til at se jer dejlige tøser igen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sygt irriterende at man ikke kan cykle i fred i en cykelby som Odense. Seriøst, hele DK brander sig jo efterhånden på at vi cykler meget, så det kan da umuligt komme som et chok for billisterne, at vi er der.. Tja, jeg burde nok. Men det er bare en af de der ting, som jeg ved ikke kommer til at ske. Det er det der med prioriteringer :b

   Det bliver også skønt at se dig igen (:

   Slet