fredag den 29. august 2014

På tour med Wella

Pyh, for nogle uger jeg har haft! Tre dage på Vallekilde, hjem og vende i to, af sted til Thy i tre dage, hjem til fødselsdag, lige en enkelt dag på sofaen og så af sted tre dage som hårmodel for Wella og den underskønne Sara Falkenberg, som har udrettet mirakler med mit hår mere end én gang!

Vi havde den fedeste tur rundt i hele Jylland (eller sådan føltes det i hvert fald). Først et smut til Herning med afgang fra Odense klokken 7.07. Her stod den på farvning, klipning, make-up, prøvning af de lækreste David Andersen kjoler, den evige kamp med at finde sko der kan være på mine fødder, gangprøve på scenen, indlæring af koreografi og show for 300 mennesker. Bum, så gik den dag ligesom, og jeg ilede af sted for at nå mit tog mod Holstebro, hvor jeg lige kunne nå et par timer på øjet, før den var gal igen. Dag to hed den Aalborg, så tidligt op med mig og af sted til det Nordjyske. Pænt lang transporttid, men jeg kunne heldigvis følges med søde piger som Marlene og Sofie. En, to, tre og så skulle vi igennem hele møllen med styling, gangprøve og show én gang til, før jeg kunne crashe på et Scandic hotel sammen med smukke Pia.
Jeg ved virkelig ikke hvem der har planlagt ruten for denne tour, men vedkommende må være sadist. Hvad kunne da være bedre end en rejse fra Aalborg til Haderslev mellem to shows? Det var i hvert fald hvad dagen stod på, men heldigvis kunne jeg da køre med vores frisør i dette tilfælde.

Efter tre dage fyldt med hårfarve, tonsvis af make-up og meget ømme fødder kunne jeg endelig lande på puden onsdag nat, og sove til jeg ikke orkede mere. Ja faktisk sov jeg stort set også hele dagen i går..
Det var en hård tur, men jeg har mødt de skønneste mennesker, fået en kæmpe oplevelse (og endnu større goodiebag!), og så har jeg fået den smukkeste røde hårfarve. Jeg er seriøst vild med resultatet. Hvad synes I?
Jeg svæver lidt på en sky efter hele turen. En sky fuld af selvtillid efter endeløse komplimenter for mit ansigt, mit hår, min krop, min stil, min gang og mine akavede ben. Min frisør opfordrede mig seriøst gentagne gange til at droppe janteloven, og melde mig som model, men jeg ved sgu ikke, om jeg har modet til det. Er det ikke som om, at tiden for den slags drømme burde være forbi?

Jeg har i hvert fald elsket hvert et øjeblik af turen, trods træls teenagere, søvnmangel og ømme tæer. Og jeg glæder mig allerede til jeg næste gang kan sætte kryds i kalenderen, og tage af sted som hårmodel for Wella.

1 kommentar:

  1. Du ser knaldhamrende godt ud! Og jeg glæder mig til at høre lidt nærmere om det hele, når vi forhåbentlig snart ses igen :)

    SvarSlet