onsdag den 3. april 2013

Life changes

Jeg har haft en ret intens dag. Ikke så meget fordi jeg har haft travlt, for det har jeg virkelig ikke.
Dagens travleste punkt, har nok været, da jeg endelig startede i IKEA. Bliver jeg ikke bare lækker i mit nye work-outfit?
Fik styr på alle de officielle ting i dag, og så starter jeg reelt set på tirsdag, med min første rigtige arbejdsdag. Jeg er ret spændt :b

Men grunden til, at i dag har været intens er, at jeg har taget en stor beslutning.
Jeg har længe gået med en hel masse stærke tvivl, om det nu var det rigtige jeg havde gang i med mit studie. Jeg har i årevis set mig fuldstændigt blind på alle andre studier, og insisteret på, at det her var det jeg skulle!
Men efter at min krop har haft nogle ret voldsomme stressreaktioner på det seneste, har jeg endelig indrømmet over for mig selv, at jeg ikke er mentalt gearet til den her branche. Evige deadlines og intens konkurrence i et døende fag. Det har jeg simpelthen bare ikke psyke til..
Derfor har jeg valgt at droppe ud af journalistik.

Jeg gør selvfølgelig ikke derher uden at have overvejet det MEGET grundigt, og at have lagt en ny plan.
Nu hvor jeg har startet job, skal jeg bare knalde så mange timer som muligt af hos IKEA, så jeg kan overleve. Derudover søger jeg ind på International Virksomhedsøkonomi med engelsk og medier på SDU, så jeg forhåbentligt kan starte studie igen til efteråret.

Det har været en svær beslutning, men jeg har det faktisk ret godt med den (:

2 kommentarer:

  1. Hvorfor fortsætter du ikke på studiet, og tager eksaminerne til sommer, således at du får SU sommeren med, og så bare kan starte på dit nye studie til efteråret?

    SvarSlet
    Svar
    1. Fordi jeg ikke vil spilde mine su-klip. De er gode at have i baghånden, i tilfælde af, at noget går galt et sted (:

      Slet