lørdag den 15. februar 2014

Støvsuger og stiletter

Nu sidder I sikkert og tænker "for pokker, nu må forfængeligheden da snart få en ende!". Men så kan jeg berolige jer og sige, at det ikke er for forfængelighedens skyld.

For det første synes jeg bare, at det er et meget godt billede på mit liv lige for tiden. Jeg har en god balance mellem hverdag og støvsugning på den ene siden, og specielle lejligheder og stiletter på den anden. En uendelighed på uni og en tur i fitness efterfulgt af kjole og kærestetur på lækker restaurant. Og sådan fungerer mange af mine dage faktisk på en måde. Hvad mere kan man ønske sig?

Tjo, det skulle da lige være mit "for det andet". For jeg har faktisk støvsuget i stiletter i aften.
I torsdags skulle jeg mødes med en frisør som skal til VM i frisør (eller hvad det nu hedder) og hendes "træner". De skulle vurdere om de kunne bruge mig som model.
Jeg kunne godt mærke på dem, at de egentligt syntes mit hår var for kort. De endte dog med at sige "Vi er nødt til at have dig med. Du er perfekt". Så nu skal jeg til Frankfurt. Gratis. Og være model. Til VM. Med vilde outfits. Og endnu vildere hår! *iiiiiiiigh* xD

"Jamen hvad har det at gøre med, at du støvsuger i stiletter?" Jo, jeg fik at vide, at jeg skal kunne gå rundt i stiletter, der som minimum er 13cm høje. En færdighed jeg aldrig rigtigt har lært, og som bestemt ikke er blevet bedre af, at jeg lige har haft forstuvet den der ankel..
Derfor kommer de næste tre måneder af mit liv til at foregå i mine højeste stiletter og med en utroligt grim frisure. Jeg må ikke klippes i mellemtiden. Og jeg trænger allerede nu. Urgh, det bliver ikke kønt. Men fuck det! Jeg skal sidde hårmodel i Frankfurt, og det bliver det fedeste nogensinde! xD

6 kommentarer:

 1. Synes det lyder rigtig spændende med det hår der :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så vildt. En del af dealen er, at jeg får en gratis behandling "tilbage til normalt" når vi kommer hjem, så tror det bliver helt crazy :b

   Slet
 2. Jeg har også før støvsuget i høje sko (dog ikke helt så høje som dem der!) Det er ganske god øvelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man lærer i hvert fald balancen på en helt ny måde hehe :b
   Vil dog også sige, at lige sølvbasserne her er de farligste jeg ejer. De kræver godt nok koncentration! Så øver mig lidt mere i de røde jeg har, som egentligt er højere, men også har et højere plateu, så de er nemmere at gå i ;)

   Slet
 3. Dejligt du alligevel kunne bruges.
  Og øvelse gør mester ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt! Glæder mig sådan allerede (:
   Det gør det i hvert fald, kan allerede mærke fremskridt hehe :b

   Slet