tirsdag den 4. januar 2011

Pladder romantisk (:

Romantik kan man aldrig få nok af i hverdagen, specielt ikke som single, så derfor har jeg for nyligt købt disse to, dybt romantiske film til ingen penge. 

Remember Me har jeg villet se lige siden jeg hørte om den første gang (og nej, det er ikke fordi det er Robert Pattinson der har hovedrollen..) men det kunne bare aldrig lykkes, så da jeg så den på tilbud måtte den bare med hjem. Synes at plottet er utroligt ikke-kliché af en romantisk film at være, og jeg vil klart anbefale folk at se den, hvis de altså er forberedte på en unhappy ending (undskyld spoileren).

Dear John havde egentligt ikke sagt mig så meget, men efter at Janni skrev om den for nogle uger siden fik jeg virkeligt lyst til at se den, og blev bestemt heller ikke skuffet denne gang. Sad med store tårer i øjnene hele vejen igennem, specielt fordi hele soldatertemaet af gode grunde rammer ekstra hårdt for tiden, men også fordi det generelt bare er en fatastisk rørende historie, denne gang med happy ending - også klart anbefalingsværdig til en pladder romantisk dag (:

4 kommentarer:

 1. Som min mor ville have sagt; Få dig en kæreste!

  SvarSlet
 2. Du er da også bare så kynisk Thea :b

  Det er det virkelig Janni (:

  SvarSlet
 3. Det er ikke mig, det er min mor siger jeg jo xD

  SvarSlet