fredag den 15. februar 2013

Av, min vilje...

Ja okay, jeg ved godt at jeg skrev om stort set det samme den anden dag, men i dag er det bare værre..
Fik en mail fra H&M om, at deres webshop har været nede, og derfor giver de 25 % i kompensation - ikke at jeg havde bemærket noget..

Og dumme dumme mig gik selvfølgelig ind på hm.com og kiggede mig omkring. When will I ever learn?
Nu er jeg så gået hen g er blevet forelsket. Tasken er stor og lækker, og jeg har virkelig brug for et nyt offer til at slæbe frem og tilbage på uni. Min gamle taske, som ellers har været med mig gennem tykt og tyndt, er snart ved at afgå ved døden, så ville sgu egentligt gerne snart lade den få fred.. (:
Og skoene - åh skoene! Det er jo perfekte?! Sorte, seje og sarte. Jeg kan se dem for mig, med skinny jeans, til en sommerkjole, på sommerbrune ben i short de kan jo gå til hvad som helst i mine øjne.

Uh I crave.. Hvis skoene var billigst var jeg på ingen måde i tvivl om hvad jeg skulle købe, men sådan er det så ikke.
Jeg synes jeg fortjener én af tingene, og tror også nok at jeg kan få det til at la' sig gi' sig økonomisk, men hvad skal jeg vælge? Tasken er jo uden tvivl det fornuftige valg, men de der sko altså..
Hjælp mig!

I got a mail giving me 25 % in H&M's webshop, but I can't decide what to chose. The bag is beautiful and practical, and I kinda love it, but I really truly love the shoes! They are so much me, and they would go perfectly to anything. What to do? 

3 kommentarer:

  1. Tasken kan du bruge hver dag :)

    SvarSlet
  2. Jeg synes også du skal vælge tasken :)

    SvarSlet
  3. Jeg er ikke helt sikkert på, at jeg er fan af, at I er så fornuftige.. :b

    SvarSlet