torsdag den 7. februar 2013

Man skal ikke dømme en bog på dens omslag

... men det gør jeg altså!
Da jeg så på min "pensumliste" som om mit studie er så organiseret, at jeg skulle købe en bog som hed "I bad med Picasso" tænkte jeg lidt wtf, men da jeg så den i boghandlen glædede jeg mig med det samme til at læse den!
Seriøst, hvis bare flere fagbøger så sådan ud, så ville det være så meget mere fristende at læse til undervisningen, efter min mening hehe.
- og så gør det det bare endnu bedre, at bogen rent faktisk også er spændende. Win xD

Jeg har ligget syg de sidste par dage, og udrettet mere eller mindre nul og niks. Og før et lå jeg som sagt med tømmermænd både lørdag og søndag, så i dag har været åndsvagt hård.
Jeg tog afsted klokken 8.30 i morges, og kom hjem klokken 19.30. I løbet af de 11 timer har jeg nået at starte på to nye fag, og være til tre møder. Men selvom jeg har haft travlt, så har det bare været en vildt fed dag.
De to nye fag var begge to vildt spændende, og vi fik endelig hørt lidt mere om muligheder for at læse kandidaten efter vi er færdige med BA'en. Helt sikkert noget jeg overvejer kraftigt - især fordi der er gode muligheder for at studere i udlandet. Lige noget for mig!

Min undervisning i morgen blev rykket til i dag, så jeg havde godt overvejet, om man lige skulle ud og have sig en enkelt ølbajser for at fejre weekenden, men jeg er simpelthen så kvæstet.
Så jeg vil i stedet fejre min weekend ved at lægge mig til at sove klokken halv 10. Jep, det er det vilde liv jeg lever ;)

They say you shuoldn't judge a book by it's cover, but when I saw that this book was part of my curriculum this year, I seriously couldn't wait to get started. And the best part is, that it actually is really exciting. Win! xD

1 kommentar: