søndag den 3. februar 2013

Mere Sebastian Lind, tak

Jeg snakker altid rigtigt meget om musik, og det har jeg altid gjort. Alene bare herinde i mit lille univers har jeg snakket utroligt meget om en masse forskelligt musik.
Men jeg er ret sikker på, at den kunstner jeg har snakket mest om herinde, har været Sebastian Lind.

Jeg er så imponeret over den mand! Bare se på udviklingen fra da Thea og jeg var inde og se ham første gang i 2011, og så til nu. Jeg kan stadig huske første gang jeg hørte om ham. Hørte halvdelen af en sang, og tænkte ikke videre over det. Et par uger senere hørte jeg det ved et tilfælde igen, og jeg var solgt.
Det er en rar følelse på den måde at have fulgt en mand karriere fra han var "helt lille" til han nu bliver voldspillet på P3.
Hans musik er virkelig fantastisk, og jeg elsker hvordan han altid har et komplet univers bygget op omkring sin musik. Very nice indeed. Glæder mig så meget, til hans nye album kommer her den 25., og til jeg skal ind og høre ham igen to måneder senere. For første gang ikke på Harders ;)

Ellers er weekenden også ved at nå sin ende.
På en eller anden random måde endte hele huset med at tage i byen sammen i går. Sarah og jeg havde aftalt at tage på Colorbar i anledning af deres fødselsdag. Det viste sig så at vores ene nabo også skulle derind, så vi inviterede den sidste med også. Det endte ud i en utroligt hyggelig aften, hvor vi rigtigt kunne lære hinanden at kende. Så fedt.
Tror det bliver rigtigt godt med os fire sammen her (:

Once again, I'm rambling on about Sebastian Lind. I am so amazed at how much he's grown in the time I've been a fan of his music. Right from the first time I heard him, about two years ago, through my first concert with him a couple of months later, and to now, where he's about to release his third album, has sold out his first concert, and get's massive airplay on P3.
I just love his music, and can't wait to hear him live again in a few months! (:

4 kommentarer:

 1. Hmm, har mistet lidt for Sebastian Lind efter at have mødt ham til en fest. Håber han er fed live :)
  Nej hvor dejligt at i fire hygger sådan :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh nej, du må ikke briste mine illusioner og fortælle at han er et svin eller sådan noget :b

   Slet
 2. Det er en god sang! :D

  Lyder som en dejlig aften! Jeg er kun meget lidt misundelig (læs: meget) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaeh, den er sgu begyndt at gro på mig. Syntes den var lidt kedelig i starten, men det gør jeg bestemt ikke længere :b

   Næste weekend, så tager vi revance ;)

   Slet