onsdag den 5. juni 2013

Digital sommerskole

Fra sidste efterår, før jeg ramte nedturen (:
Som I alle sammen ved, så valgte jeg jo at droppe ud af mit drømmestudie på journalistik i påsken. Det var en super hård beslutning, og selvom jeg 9 ud af 10 dage er stolt af mig selv, og ved at jeg har gjort det rigtige, så er det stadig bare af og til den 10. dag, hvor det hele bare er noget møg.

Jeg ved stadig, at jeg helt sikkert skal have en karriere inden for noget med medier. Ikke fordi jeg selv vil på skræmen eller noget som helst, men fordi det virkelig er den verden, som jeg synes er det mest fascinerende i hele verdenen.
Da jeg i sidste uge var eksamensvagt for en 2. HF klasse i skriftlig dansk, sad jeg og blev helt misundelig på deres opgave. De skulle skrive om medier, og fik en stak mega spændende tekster. Så følte jeg mig pludselig meget voksen hehe. Men det slog mig virkelig, hvor meget jeg elsker den verden, og hvor meget jeg savner en interlektuel udfordring. Ja, alle jer som sidder midt i jeres eksamener tænker nok at jeg er sindssyg, men sådan er virkeligheden nu en gang :b

Men her har jeg så gået, og overvejet hvordan jeg skulle finde noget udfordring indtil jeg begynder studie igen til september. Og hvad finder jeg så i min indbakke i går aftes?
En invitation til et GRATIS online kursus om Journalistik i en Digital Verden. Det er rettet imod journalist- og kommunikationsstuderende (min fortid og min fremtid), og generelt alle som har en interesse i at lære noget mere om medier.
Jo længere jeg læste i den mail jeg fik, jo mere sikker blev jeg på, at det uden tvivl var noget jeg skulle give mig i kast med. Så 1, 2, 3 - så fik jeg lynbørge meldt mig til kursus. 

Jeg er meget spændt på at se, hvad det kommer til at indebære, og hvordan det bliver, og ikke mindst glæder jeg mig rigtigt meget til at lære lidt om medier igen xD
Hvis der skulle sidde nogen derude, som synes det lyder mega spændende (eller bare lidt spændende), og godt kunne tænke sig at høre mere, så kan i klikke lige her, hvor min tidligere centerleder Peter Bro fortæller mere om projektet. Og der er naturligvis også på samme side I kan melde jer til, hvis I lyster (:

6 kommentarer:

 1. Uuuhh det lyder da meget sjovt :D

  SvarSlet
 2. Det skal da helt sikkert nok blive godt, sveske! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg i hvert fald. Savner sgu de akademiske fag (:

   Slet
 3. Jamen halløj, så blev man da lige tilmeldt :)
  Ellers er der jo også altid dem her: http://unipress.dk/bogserier/taenkepauser/, hvis man gerne vil prøve at undgå at synke helt ned i dyndet (taler af erfaring) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Wuhuu, så skal vi være studiebuddies ;)
   Glæder mig til at høre hvad du synes om Filip Wallberg, som skal være med i det. Han var min underviser på 1. semester. Mega nice xD

   Sejt, det vil jeg få kigget på, på et tidspunkt. Takker (:

   Slet