tirsdag den 11. juni 2013

Fristende hverdags-wellness

Billede lånt fra designfund.dk
Jeg er på en eller anden underlig måde blevet meldt til et nyhedsbrev fra en side som hedder DesignFund.dk. Jeg har ikke gidet at melde mig fra, for jeg kan egentligt godt lide at få lidt kreative indput til hjemme af og til, det er bare så sjældent jeg rent faktisk får læst de her mails. Så det var egentligt ret tilfældigt, at jeg endte med at læse denne her.

Jeg har altid drømt om et bad, med et kæmpe stort og lækkert brusehoved, og det er også stadig planen, at jeg skal have det, når jeg engang får mig et rigtigt voksenhjem. Men lige pt. bor jeg i "kollektiv", og deler bad med en anden pige, så det er jo begrænset hvad jeg har af muligheder.
Når det er sagt, så kunne jeg dog seriøst godt finde på at investere i det her Aroma Rain Showerhead. Det lyder mega klamt og corny, men det ligner virkelig et lækker brusehoved, og så følger der aromatabletter med, som man kan putte ind i brusehovedet, når man trænger til lidt ekstra af det gode. Og når det så oven i købet er på tilbud til 249,-
Det er nu jeg ville ønske, at jeg havde både løn og SU. Så havde jeg bare lidt bedre råd til det..

Hvad siger I? Skal jeg være fornuftig, eller skal jeg give mig selv (og mine naboer) en mulighed for lidt forkælelse? (:

1 kommentar:

  1. Et brusehoved? Seriously? :p
    Brug da hellere dine penge på noget andet, vil jeg mene - men igen, det er op til dig.

    SvarSlet