torsdag den 6. juni 2013

Dejlige dage

Jeg er dybt forelsket i den her lille basse (:
Billedet har faktisk ikke rigtigt noget som helst at gøre, men noget som helst. Bare en fin lille illustration, på hvordan de af og til formår at gøre skønneste Odense til en endnu skønnere by (:

Jeg har bare haft et par super skønne dage. I går fortsatte hyggen fra dagen før. Denne gang blev det et lille smut på Flakhaven og kigge på fine biler, og en lille tur i Eventyrhaven, før vi endte hos smukke Janni, som blev 22. Da ingen af os rigtigt havde tid til at fejre hende, blev det bare til en lille hyggelig tur i biffen. Vi så den nye Nicholas Sparks film "Safe Haven", som er absolut fantastisk! Bliver helt varm om hjertet igen af lige at gense traileren. Helt sikkert en ny ynglings! 

I dag har været nærmest lige så skøn, selvom der ikke rigtigt er sket noget. Eller jo, vågnede op til et kompliment fra min højskolelærer. Det var sært, men rart hehe (:
Har bare følt mig utroligt sund, og det er så sjældent det sker, så det løfter bare humøret når det endelig er. I ved, god morgenmad, tæt på ny rekord på løbebåndet (ret vildt, taget i betragtning hvor lidt jeg har været der på det seneste :b), vovede for første gang siden fysio at styrketræne en smule, sund frokost og endnu sundere aftensmad. Mums (:

Og for lige at gøre dagen endnu vildere, så har fik jeg lige et kæmpe kado på arbejde i dag. Min leder mener åbentbart, at jeg har så godt styr på tingene, at han stoler nok på mig, til at lade mig oplære den nye, som lige er startet. Hvor vildt er det ikke lige? Synes praktisk talt lige jeg er startet :b

Okay, nu må det stoppe med alle de her smileys!
Skal op klokken lort i morgen, og af sted til min sidste eksamensvagt. Det er ikke umiddelbart noget at smile af, så mon ikke det kan få mig ned på jorden igen hehe.

4 kommentarer:

 1. Det lyder bare så dejligt! Er glad for at være en del af det :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er altid med til at gøre det bedre (:

   Slet
 2. Det er skønt at være så glad! :)

  SvarSlet