tirsdag den 25. juni 2013

What to do, with the shoe?

BILLY-reol og IRJA-gardinstang
Jeg har sådan... ret mange sko. Jeg har ikke lyst til at tælle dem, for det lyder så voldsomt, så lad os bare lade det blive ved, at der er mange af dem.
Mit problem er nu, at jeg har glemt, hvordan almindelige mennesker opbevarer deres sko!

Det er efterhånden mange år siden, at jeg syntes det ville være fint at "udstille" mine sko sammen med mine kjoler, så jeg kunne nyde dem hver dag, selvom jeg ikke gik i dem. Dengang havde jeg nok halvt så mange sko, og dobbelt så meget plads at opbevare dem på. Og om ikke andet, så kunne jeg altid efterlade de kedelige og grimme nede hos mine forældre, men den mulighed har jeg sjovt nok ikke længere.
Da jeg flyttede for mig selv sidste sommer, linede jeg bare skoene op som jeg plejede, og sådan har de stået lige siden, men det fungere bare ikke længere.

For det første er der snart ikke plads til dem længere, og for det andet er det bare super upraktisk med hensyn til rengøring og så videre.
Men hvad pokker skal jeg så stille op med dem? Jeg kan ikke bare gemme dem væk under sengen, for der er i forvejen fyldt med alt muligt andet ragelse, som jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op med.

Jeg har selvfølgelig overvejet nogle forskellige muligheder.
Jeg har alle mine kjoler hængende på en gardingstang i loftet, og den løsning har jeg egentligt altid været ret glad for, så min søster foreslog, at jeg fortsatte temaet, og købte en masse gardinstænder og satte op på væggen. Man kan få en gardinstand til 8,- med beslag og det hele, så det ville jo ikke ligefrem være ruinerende, og det ville være en lidt sjovere måde end så meget andet. Problemet er bare, at det naturligvis kun ville være mine stilletter som kunne hænge på stængerne, så jeg vil stadig være nødt til at finde på en løsning til alle mine flade sko, wedges og alt derimellem.
Jeg kunne også købe en klassisk BILLY reol fra IKEA, som de fleste kender fra deres barndomsværelse. Den koster kun 269,- og jeg tror nok jeg ville kunne få plads til den, hvis jeg rykker lidt rundt på nogle ting. Her ville alle slags sko kunne stå, og endda også nogle bøger andre ting, hvis jeg er heldig, men jeg har bare ikke den fjerneste anelse om, om alle skoene kan nå at være på én reol.
Kunne selvfølgelig også købe en EXPEDIT reol, ligesom alle andre har, og en masse kasser, som jeg kunne smide skoene i, men jeg ved bare ikke helt om jeg kan nænne det (:

Hvad synes I? Har I nogen geniale idéer til opbevaring af sko? Hvad gør I selv?
Jeg har seriøst brug for et godt tip, for jeg er virkeligt på bar bund her..

2 kommentarer:

  1. Min veninde har sine til at stå på en billy reol, og selv om sådan en selvfølgelig er pænest med bøger på (hehe ;) ), så synes jeg det ser rigtig godt ud! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Fedt. Det kunne være det var den vej jeg skulle gå så (:

      Slet