søndag den 27. oktober 2013

Leather love

Jeg kan godt lide læder. Det er så pænt! Både når det er helt nyt, men også efter man har haft det i et par år, og det er blevet gået godt til.. Desværre er det også bare virkelig dyrt for en stakkel på SU.
Derfor er det egentligt også ret vildt, at jeg faktisk ejer to jakker i ægte læder? Den ene fandt jeg til nærmest ingen penge for et par år siden, og den anden fik min lillebror sådan set til hans konfirmation. Da han voksede fra den, stjal jeg den ;)

Nå, men nu har jeg selv for alvor investeret i noget i ægte læder, som jeg snakkede om for en evighed siden, så nu får I dem endelig at se (:
Modellen hedder Grace og er fra Vagabond til 799,- lige her. For mig er det altid et problem, når jeg køber sko, hvilken størrelse jeg skal vælge, for jeg ligger lige mellem en 40 og en 41. Tror jeg brugte en halv time eller sådan på at prøve den ene og den anden. Er det bedst med en støvle som er lidt for stor eller lidt for lille? Endte dog med at tage den lille, og jeg fortryder det ikke et sekund. De er SÅ behagelige at gå i! Giver den perfekte lækkerhedsfølelse fra høje sko samtidig med komforten fra flade. 

Jeg valgte den her model fordi den både er pæn, men også har den grove sål, som snart bliver en nødvendighed. Godt nok har vi sådan cirka det lækreste efterår nogensinde, men jeg tvivler på at det fortsætter til sommer, så jeg er godt i gang med at gardere mig, så det ikke bliver helt så ulideligt som sidste år ;)
Vagabond har altid været det der mærke, som lå lige uden for mig rækkevidde, og det er uden tvivl også det dyreste par sko jeg nogensinde har købt, men de har indtil videre været hver en øre værd (:


Mens vi nu alligevel var ude at bruge penge deroppe i Aarhus, så førte mit forhold til læder dog også til en mere ulykkelig forelskelse. 
Vi skulle bare lige kigge, om der var noget spændende i Message og BUM! Så ligger den skønneste læderjakke jeg nogensinde har set lige foran mig. 
Hun hedder Valentine, har perfekt pasform, lækkert look og er blød som smør! Og så minder den jo også om den der skønne Rick Owens jakke, som jeg aldrig får råd til, så teknisk set er det jo et budgetkøb?
Ikke desto mindre koster den altså omkring 2.000,- alle steder, og selvom Message altid giver 10 % studierabat, så er det altså stadig bare mange penge at smide efter en jakke.
På den anden side, så ved jeg helt sikkert, at den kommer til at være en favorit i garderoben i mange år (også selvom jeg lige har sagt, at jeg allerede har to..). Nok cirka indtil jeg har slidt den ihjel, og så er det vel mere det man kalder en investering hehe.
Faktum er i hvert fald, og jeg ikke har kunnet slippe tanken om den siden jeg fik lov til at gramse på den den dag, så mon ikke jeg hoppe i før eller siden? Nu må jeg lige se, hvad næste lønseddel siger. Det er jo også snart jul.. Den er i hvert fald at finde lige her, hvis nogen lyster (:

5 kommentarer:

 1. Forår og sommer? Er der andre end mig der har tømmermænd? :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forvirrede også mig helt vildt! :P

   Slet
  2. Årh I er da også så skarpe altså :b
   Nu har jeg rettet det (:

   Det har været et godt efterår, men det fortsætter nok ikke henover vinteren og foråret til det bliver sommer igen, så det urealistisk, at vi kan blive ved med at gå i det pæne fodtøj. Når man ikke tæller de her støvlebasser med ;)

   Slet
  3. Jeg tænker bare ... GØR DET!!

   Slet
  4. Overvejer det bestemt også. Må lige se, hvad lønsedlen siger her i morgen :b

   Slet