søndag den 13. oktober 2013

Livets små glæder #2

Der har været lidt stille på bloggen i et par dage, men jeg har haft travlt med livets sædvanlige trummerum samt en tur i lykkeland. Som et plaster på såret har jeg igen samlet en lille buket af små ting, som har gjort mit liv gladere på det seneste (:

Smukke efterårsfarver overalt hvor man kigger hen. Danmark er virkelig altid et smukt sted, lige når årstiderne skifter. Man kan jo ikke lade være med at blive helt varm inden i, selvom det er koldt udenfor.
Absolut lige så smuk var solnedgangen her til aften. Gang på gang ændrede den sig til et nyt imponerende syn - lige fra hvad der lignede et vulkanudbrud, over den klassiske lyserøde og til blodrøde pletter på himlen. Så smukt at følge mens jeg sad i en bus på vej tværs over landet (:

I samme genre har dullegrejet også skiftet farve. Farvel til de lyse farver, og goddag til mørk bordeaux og sort. Er så vild med mine neglelakker fra Essie. Efter en yderst aktiv weekend på både den ene og den anden måde er mine negle stadig perfekte! Og så har jeg for første gang siden børnhaven eksperimenteret med hele to-forskellige-farver-trenden. I like :b

Har været på ferie i det jyske hos verdens dejligste Thea sammen med verdens dejligste Liv og Sarah, og vi har simpelthen haft den bedste weekend nogensinde med tøsefnidder, fest, god mad, café besøg og massere af shoppping. Her er det på vejen hjem, hvor Sarah og jeg snuppede lidt varmt at drikke og verdens bedste sandwich, før bussen atter bevægede sig mod det odenseanske.

Og fik jeg sagt, at vi har shoppet? Jeg har i hvert fald brugt en del penge, men hold nu op hvor har jeg også gjort mange gode køb! Det er udsalgstid, så jeg har gjort mig en hel masse fantastiske fund til ingen penge, og så har jeg flottet mig. Kan I huske jeg snakkede om flotte vinterstøvler for et par uger siden? Jeg besluttede mig for at gå all in, og købe kvalitet frem for kvantitet for en gang skyld. Præcis hvad jeg har købt får I at se senere på ugen, men jeg kan love jer for, at det er godt ;)

Derudover har jeg forresten også vundet en helt fantastisk konkurrence på Emily Salomons blog. Jeg kan derfor se frem til at modtage nogle ekstremt smukke smykker i en nær fremtid. Jeg blev så mega glad da jeg opdagede mailen, og glæder mig vildt meget til de dumper ind ad døren xD


Efter en perfekt start på efterårsferien føler jeg mig fuld af lykke igen, og glæder mig allerede til at se mine skønne damer igen snart. Noget kunne endda tyde på, at vi snart kan samles igen alle seks tøser. Det er altså ikke sket siden vi dimitterede fra gymnasiet for over to år siden!

Ellers er efterårsferien som sagt skudt godt i gang, og jeg ser frem til et par skønne dage på landet, en tur til hovedstaden og generelt bare genopladning af batterierne, så jeg er klar til uni igen på den anden side. Ih hvor jeg glæder mig til tiden der kommer (:

2 kommentarer:

  1. Jeg giver dig helt ret; Danmark er så smuk i denne overgangsfase mellem efterår og vinter, og jeg nyder det smukke farvespil overalt, hvor jeg ser hen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er ekstra smukt lige nu! Men jeg elsker også lige når den første sne for alvor er faldet, eller når træerne igen begynder at få blade og selvfølgelig når solens stråler igen begynder at varme. Har aldrig kunnet vælge en ynglingsårstid, der er noget skønt ved dem alle (:

      Slet