lørdag den 5. oktober 2013

Min nye stolthed

Work in progress 
Her er hun så. Min føniks, som fremover for altid vil stå bag mig. Nogen har papegøjer på skulderen - jeg har en føniks (:
Jeg har ikke helt besluttet mig for, om det er en han eller en hun endnu. Veksler frem og tilbage. Har fønikser overhovedet køn?

Den blev på ingen måde som jeg nogensinde havde haft den vildeste fantasi til at forestille mig - den blev meget bedre! Er vild med alle de detaljer der er i den. Det er som om der hele tiden er noget nyt at opdage.

Det var mit livs vildeste oplevelse at få den lavet. Jeg var meget nervøs for smerten, men lige fra starten var jeg positivt overrasket over, hvor lidt ondt det gjorde. Det var først til sidste gennem den tre timer lange process, at det begyndte at blive lidt meget. På det tidspunkt var min hud blevet så øm, så smerten blev fordoblet, og så var det alligevel ikke helt sjovt længere, men stadig langt fra uudholdeligt.

Jeg blev tatoveret af Carlos fra Elektrisk Tatovering på Klaregade her i Odense, og jeg er generelt bare super imponeret. Ikke nok med at hans tegnestil er mega fed, og at han laver de flotteste tatoveringer, så var han også bare super behagelig at snakke med, og fik mig til at føle mig godt tilpas mens jeg var under nålen.
Det var især også fedt at opleve, hvordan han konstant levede sig mere og mere ind i projektet. Han fortalte, at han normalt fandt sort/hvid tatoveringer kedelige, men efterhånden som den udviklede sig blev han mere og mere begejstret for min. Han blev også ved med at sige, at han havde fået en genial idé til hvordan han kunne lave den og den detalje.
Det var selvfølgelig en anelse nervepirrende ikke at kunne følge med i, hvad han lavede, men heldigvis sad min søster hele tiden og overvågede processen (:

I alt endte jeg med at give 2.000,- for tre timers arbejde og en smuk følgesven for livet. Og selvom den stadig er meget øm og kræver en del opmærksomhed, så føler jeg mig helt sikker på, at den bestemt ikke bliver min eneste!

Det eneste jeg mangler nu, er at give den et navn. Lyder måske lidt fjollet, men den her tatovering er blandt andet min måde at klamre mig til den magiske verden, som jeg har beundret hele min barndom. Det er ikke bare en tatovering - det er min føniks! Bare ærgerligt, at Fawkes allerede er taget haha ;)

12 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at se den i levende live. Den er i hvert fald godt lavet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skal lige have lov til at hele ordentligt, men den er skøn (:

   Slet
 2. Ih tillykke, det lyder som om det virkelig betyder meget for dig, og det er bare så skønt når ens drømme går i opfyldelse.
  Jeg er så glad på dine vegne, og synes også at den er så fin! Glæder mig til at se den live :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør den virkelig, jeg er så glad for den (:

   Jeg glæder mig til at vise den frem for jer alle sammen hehe ;)

   Slet
 3. Hvor er den fin :-). Og det var da ret billigt med de 2000 du fik givet for den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have (:

   Ja, jeg er også ret imponeret. Vi havde godt nok aftalt mellem 1.500 og 2.000, men det var da jeg stadig forestillede mig, at den ville blive meget mindre, så jeg er bare lykkelig over, at han ikke hævede prisen selvom den blev større. Enormt god service! (:

   Slet
 4. iih elsker tattos og den er super flot!
  Super fin blog du har! Kig forbi min hvis du får lyst :)

  //Line
  www.Linebiine.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også blevet mere og mere forelsket i dem de senere år, og selvom min er super træls lige nu (fordi den heler og det klør!), så ender jeg stensikkert med flere (:

   Men tak skal du have, for begge søde kommentarer. Kigger forbi asap. (:

   Slet
 5. Svar
  1. Tak skal du have!
   Jeg kan hver dag mærke, at jeg bliver mere og mere glad for den (:

   Slet
 6. He he, jeg ved ikke om fønikser har et køn, men smuk det er den blevet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, det er jo sjældent man hører noget om hvordan de fødes. Vi hører kun om genfødslen :b
   Tak skal du have (:

   Slet