tirsdag den 27. december 2011

Crazy Christmas

Først og fremmest - jeg håber virkelig i alle sammen har haft den bedste jul nogensinde, og fået alt hvad i drømte om! xD
Havde en masse ideer til hvad jeg skulle have nået blogmæssigt i løbet af julen, men som i kan se har jeg ikke nået noget som helst af det, og nu skal i høre hvorfor. Lillejuleaftensdag fik jeg en herlig (kursiv signalerer her ironi) e-mail fra Esbjerg Mediehøjskole om at mit hold ikke bliver oprettet alligevel, da der ikke er nok tilmeldte. Fuck, right? Jep.. Har så meget brug for et højskoleophold, på så mange måder, så tanken om bare at blive hjemme var simpelthen bare ikke en mulighed. Eftersom de fleste højskoler dog starter lige efter nytår fik jeg lige pludselig travlt. Brugte timevis på at sidde og researche højskoler med gode journalistlinjer, og ringede rundt for at få deres individuelle salgstale. I sidste ende valgte jeg at følge min mavefornemmelse og melde mig til på Vallekilde (som i ser ovenfor) med det samme. Derfor skal jeg nu til Nordsjælland i stedet for Vestjylland, og skal starte 8. januar i stedet for 19. februar, så tro på at jeg pludselig føler mig en smule stresset! Tror dog på det bedste, og glæder mig til at komme afsted. Når lige at se skolen den 4. januar, og så er jeg ellers afsted! (:
Så blev det så den 24. som (nærmest traditionstro) startede i bagerbiksen med en hyggelig morgenvagt, så var det hjem og færdiggøre de sidste gaver og pakke dem ind, og før jeg vidste af det var familien her og hyggen kunne begynde. Ud over at jeg var træt og syg, så det blev i det store hele den hårdeste juleaften nogensinde, og ligeså blev 2. juledag der som altid blev tilbragt hos mormor og morfar. Men gaverne var bestemt ikke til at klage over, så det er jo altid noget. Der var en del skrup-af-gaver, som min søsters mand udtrykte det, men så er det jo godt at jeg smutter om lidt hehe.
Men nu synes jeg heller ikke jeg orker mere sygdom, skal jo være frisk til julefrokost med de dejligste (de fleste af dem i hvert fald) i morgen hehe xD

Hope you all had a great Christmas. Mine kinda drowned in my sickness, and the fact that my schoolstay got cancelled, so I had to find a new one. That also means that I'll be leaving on January 8th already! (:

2 kommentarer: