mandag den 12. september 2011

Højskoledagens

Mit kommende hjem i 20 uger
Tror vist ikke det er nogen hemmelighed at jeg drømmer om at blive journalist. Har heller ikke lagt skjul på at jeg har tænkt mig at tage på Esbjerg Mediehøjskole for at forbedre mine chancer for at komme ind. Derfor var jeg oppe og besøge skolen her i fredags, og nu glæder jeg mig virkelig bare endnu mere til at komme i gang! Mødte et par af mine kommende lærere som begge virkede enormt flinke, og et par af eleverne fra det nuværende hold. Desværre vil de naturligvis være stoppet når jeg begynder, så jeg kan kun håbe på at mit hold kommer til at have folk som er lige så flinke som dem her.
Elsker virkelig det faktum at holdene på medielinjen er vildt små, de er i gennemsnit omkring 20 personer pr. hold (de var 13 på det nuværende!) så hele holdet bor sammen i den 4-etagers bygning som er nederst på billedet (blok C - blev helt notalgisk hehe), hvor man så har sit eget værelse med toilet og bad, og så kan man ellers hygge sig sammen i opholdsstuen. Man kommer altså til at få et virkelig tæt forhold sammen, hvilket jeg virkelig bare glæder mig til!
Desværre begynder mit ophold først 19. februar hvilket virker som utroligt langt væk, men lige som med så meget andet er dagen der sikkert før end jeg ved af det :b
- desuden er det nok meget godt at der er god tid til, eftersom jeg skal nå at skrabe over 30.000 sammen, hvilket er mange penge for en fattigrøv som mig. Derfor vil der også blive skruet MEGET ned for shoppingen de næste par måneder hehe. Held og lykke siger jeg bare :b

Så sådan her ud til mit besøg. Komfort var klart en prioritet, eftersom der er ret langt fra Havndrup Mark til Esbjerg på bagsædet af en Ford Fiesta når man er 1,79m høj. Især når man også lige skulle et smut over grænsen, og til familiemiddag i Svendborg - laaaaaang dag :b
Min mor har forresten givet mig et af Hjerteforeningens "Elsk Hjertet" armbånd som også kan købes lige her og jeg er virkeligt glad for det. Ikke nok med at det støtter et godt formål, og diskret minder én om hvor skrøbeligt livet kan være, så er det denne gang også virkelig flot, hvilket jo bestemt er praktisk når man er en forfængelig satan som mig selv hehe (:

5 kommentarer:

 1. Kan så meget godt sætte mig ind i hvordan du har det! Da jeg forlod den jeg havde været ude at kigge på, var jeg også bare klar til at flytte ind med det samme xD Men skal lige tjekke et par stykker til ud først, inden jeg bestemmer mig :)

  SvarSlet
 2. Uh, Esbjerg ;) Så kommer du til at lugte af fisk! Men det er dejligt at du har besluttet dig, og glæder dig :)

  SvarSlet
 3. Jeg havde heldigvis bestemt mig for min på forhånd, så det besværlige valg var overstået for mit vedkommende, men held og lykke i jagten da (:

  Det er sjovt som alle siger det, der lugter slet ikke af fisk længere eftersom byen har droppet fiskeriet (wauw, jeg lyder allerede helt indfødt haha). Men ja, jeg glæder mig rigtigt meget (:

  SvarSlet
 4. Tillykke :P Eller hvad man siger...

  SvarSlet