torsdag den 29. december 2011

Party Girls

Elendig kvalitet, men kunne simpelthen ikke lade være med lige at dele det med jer xD
Næsten hele gruppen var samlet i går for første gang i lang tid, vi manglede kun én C'hick, hvilket nærmest er ny rekord hehe. Nu kommer der også til at gå lang tid før det kan lykkedes igen, eftersom en allerede er smuttet tilbage til Berlin, en anden smutter til Alanya til januar, en tredje smutter til Vejle, og jeg smutter til Vallekilde, mens de to sidste har travlt med at leve livet herhjemme. Det er vist det man kalder spredt for alle vinde hva? Men vi havde i hvert fald en dejlig aften sammen så chick-hygge-lagrene er tilstrækkeligt fyldt til at vi alle burde kunne overleve de kommende måneders eventyr. Selv her et halvt år senere virker det bare underligt at vi ikke kan se hinanden hver dag.. (:

Just a shitty picture from last night's girl's night out. So much fun, just like the old days with lots of drinking and even more dancing. Life at it's best (:

5 kommentarer:

 1. Det var så hyggeligt at se jer alle sammen igen, og det er så vemodigt at tænke på at vi spredes for alle vinde om få dage.

  SvarSlet
 2. Det er det virkelig, men det er jo heldigvis ikke permanent, og DK er jo ikke større end at vi altid kan besøge hinanden - vi skal bare planlægge det i meget god tid hehe xD

  SvarSlet
 3. Viborg, om jeg må be' :b Men ja, det var hygge :D

  SvarSlet
 4. Guud jeg har skrevet Vejle o_O
  Ikke med vilje, ved jo godt at det er Viborg haha xD

  SvarSlet
 5. Uanset kvalitet, så er billedet jo godt! :)
  Jeg kender alt for godt til det med at man ikke ser sin gruppe samlet så tit, så det er altid rart. Vi mødes ALTID til en jule fest og julefrokost! :)

  Godt nytår!

  SvarSlet