torsdag den 23. august 2012

First sketch

Elsker I ikke bare billeder taget med mobilen? -.-'
Min søster er nok et af de mest taltentfulde mennesker jeg kender. Hun kan det hele inden for det kreative felt (et felt hvor jeg ganske simpelt er et håbløst tilfælde). Det jeg beundrer hende mest for er nok hendes tegninger.
Som nævnt er det planen at jeg skal have en fønix tatoveret her engang i løbet af efteråret/vinteren, men det skal selvfølgelig ikke bare være en hvilken som helst. Det her væsen komme til at præge min krop resten af mit liv, så derfor skal den selvfølgelig være PERFEKT! Og hvad kunne så være bedre, end at min søster havde tegnet den? Så får den også lige et strejf af familie oven i alle de andre betydninger den har for mig. Glæder mig allerede vildt meget til at få den lavet!
Det her er kun den første skitse som hun har lavet udfra hvad vi umiddelbart snakkede om. På et tidspunkt sætter vi os sammen og finpudser den, så tatovøren har et perfekt udgangspunkt, men hvad synes I om den so far?  (:

My sister is incredibly gifted when it comes to creativity. She drew this amazing phoenix for me, as a first draft for the tattoo I'll get thin fall/winter. It's not the final result, but what do you think so far? (:

2 kommentarer:

  1. Halen er vild - men den er flot :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er meningen, men tror jeg dropper hjerterne. Not my thing :b

      Slet