tirsdag den 8. november 2011

Ballade battle

For et par uger siden erklærede Thea at hun mente at Adele's "Someone Like You" var 2011's stærkeste ballade, og jeg kan jo på ingen måde benægte at det er en absolut fantastisk, smuk og super rørende sang, og Adele's vokal er jo bare... ja, ubeskrivelig er nok det bedste ord.
Men! Jeg synes dog at Adele får kamp til stregen med dette nummer af Christina Perri. Er smukt nummer baseret udelukkende på hendes meget specielle vokal, støttet op af et smukt klaverspil og nogle skønne strygere. Alt sammen samlet i en smuk video fuld af moderne dans. Det er sgu da smukt! Jeg kan i hvert fald godt lide det, men hvad synes i? (:

A few weeks ago Thea stated that she thought that Adele's "Someone Like You" was the ballad of 2011, and though I agree very much with her that it's an amazing song, I do also think that this simple but yet beautiful number of Christina Perri is just as amazing! Which do you like the best? (: 

3 kommentarer:

 1. Hmm.. *tænksom smiley*
  Først tænkte jeg lidt "burde jeg kende hende??", meeen jeg kunne jo godt høre at jeg havde hørt sangen før, hehe.. Synes bestemt den er ganske udmærket, og fik da også en smule kuldegysninger på den gode måde, men jeg holder nu stadig på at den kære Adele er bedst :b Kan i hvert fald bedre li' hendes stemme end hende hers.
  Og vidoen er lidt for æmo på den dårlige måde, hehe :b (Når man ser den på youtube reklamerer de med at hun er med på Breaking Dawn soundtracket...)

  SvarSlet
 2. Jeg kender hende heller ikke rigtigt, men man skal jo starte et sted ikke? (:
  Vil give dig ret i at Adele er dygtigt, hun er jo sindsyg, men CP har bare sådan en lækker, speciel - lidt underlig - stemme som jeg godt kan lide :b
  Der har altså også været nogle ret godt sange med på Twilight soundtracksne, så det behøver jo ikke være skidt hehe :b

  SvarSlet
 3. Jeg vil stemme for Adele :)

  SvarSlet